Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ez annyira nem zavar, inkább kellemesen meglepődtem, hogy eddig akármelyik számunk ügyében kellett sim-kártyát cserélni, mindenhol azonnal adtak, és díjmentesen. Meglepően felhasználóbarát hozzáállás a szolgáltatóktól, nem vagyok ehhez hozzászokva. Egy kivétel akadt, most nyáron cseréltem le a magyar sim-emet az ottani rózsaszíneknél, és sajnos nem volt nekik nano, csak mikro. Elvileg nem gond, jelenleg egy ócska, ebayen valami 30 EUR-ért lőtt 3GS-ben van a magyar sim, de mivel a gombjai már haldokolnak, meg esztétikailag sincs a topon, gondoltam, ha esetleg valamelyik most használt telefonunk csereérett lesz, akkor átköltöznék. Na mindegy, ha kihúzzuk addig, hogy már i5-alapú lesz a váltás (az még úgyis pár év), akkor megint lesz egy köröm.
Egyébként az egész sim-kártya ügy ott kezdődött, ha jól rémlik, hogy még anno a normál méretű sim-eket is lecserélgették nagyobb tárolókapacitásúra, mert eredetileg valami 200 körüli kontaktot tudott tárolni, és azokhoz is talán csak 10-12 karakteres nevet lehetett hozzárendelni, vagy valami ilyesmi...
Szerk.: Amúgy meg örüljünk neki, hogy egyre kisebbek a kártyák, több hely marad a készülékekben másra. Pl. micro-SD aljzatnak (SD-kártyából megint 3 különböző méret van, ugye)... Oh, wait, azt előszeretettel spórolják ki, mert biztos technikailag borzasztó nehezen megvalósítható, meg sok helyet is foglal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest