Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Az a gond, hogy ér a noti olyan 25k-t jó esetben, a benne lévő 1,8-as HDD minden internetes fórum szerint elviselhetetlenül csigalassú, egy 80GB-os ekkora SSD bele 10k+, egy 2GB-os ram-modul mittudomén, talán 4k, de most hirtelen nem is tudom, van-e benne két slot, ha nincs, akkor egy 4GB-os kéne, az meg már 8-10k körül van, gondolom. Gyakorlatilag elköltöttem még egyszer a gép árát, úgy, hogy azért a processzor és a chipset is számít azért, de azok sem fiatal dolgok. Másik oldalról ha összeadom a gép 25k-s értékét, és a ráköltött kb 20k-t, akkor annyiért már lenne talán egy X201-es Thinkpad, ami mégiscsak i5-ös, és benne van a 4GB RAM. Az SSD persze jó kérdés, az kicsit még megdobhatja az árat persze.
De az én szempontomból ez irreleváns, nekem itt ez a régi gép, ami vagy egy éve be sem volt kapcsolva, szükség nincs rá, a kérdés az, hogy mi a búbánatot kezdjek vele?
Jelen állapotában nem igazán opció odaadni valakinek családon belül, mindenkinek vagy legalább ilyen, vagy jobb gépe van. Ráadásul a kijelző sarkaiban megjelentek valami buborékszerű képződmények, amikről fogalmam sincs, hogy micsoda, tehát azt sem mondhatom nyugodt szívvel, hogy jó állapotban van a gép.
Nejem szerint fel kell tenni egy hirdetést valami nevetséges árral, aztán lefagyizzuk amit kapunk érte, és az a szomorú, hogy teljesen elképzelhető, hogy neki van igaza.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest