- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Az a gond, hogy ér a noti olyan 25k-t jó esetben, a benne lévő 1,8-as HDD minden internetes fórum szerint elviselhetetlenül csigalassú, egy 80GB-os ekkora SSD bele 10k+, egy 2GB-os ram-modul mittudomén, talán 4k, de most hirtelen nem is tudom, van-e benne két slot, ha nincs, akkor egy 4GB-os kéne, az meg már 8-10k körül van, gondolom. Gyakorlatilag elköltöttem még egyszer a gép árát, úgy, hogy azért a processzor és a chipset is számít azért, de azok sem fiatal dolgok. Másik oldalról ha összeadom a gép 25k-s értékét, és a ráköltött kb 20k-t, akkor annyiért már lenne talán egy X201-es Thinkpad, ami mégiscsak i5-ös, és benne van a 4GB RAM. Az SSD persze jó kérdés, az kicsit még megdobhatja az árat persze.
De az én szempontomból ez irreleváns, nekem itt ez a régi gép, ami vagy egy éve be sem volt kapcsolva, szükség nincs rá, a kérdés az, hogy mi a búbánatot kezdjek vele?
Jelen állapotában nem igazán opció odaadni valakinek családon belül, mindenkinek vagy legalább ilyen, vagy jobb gépe van. Ráadásul a kijelző sarkaiban megjelentek valami buborékszerű képződmények, amikről fogalmam sincs, hogy micsoda, tehát azt sem mondhatom nyugodt szívvel, hogy jó állapotban van a gép.
Nejem szerint fel kell tenni egy hirdetést valami nevetséges árral, aztán lefagyizzuk amit kapunk érte, és az a szomorú, hogy teljesen elképzelhető, hogy neki van igaza.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- MiIphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest