- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Nekem az Apple gépeinél az nem tetszik, hogy valamit mindig feláldoznak a design oltárán - igaz, a saját asztali gépemben sem cseréltem CPU-t, vagy bővítettem RAM-ot, mióta megvan, de a lehetőség hiánya kicsit zavarna - illetve pl. Macbook Pro-nál zavar a dokkolhatóság hiánya, OSX-nél pedig a szokatlan billentyűzet kombinációk - pro-nak mondjuk ott vannak a különböző gesztusok a touchpad-en, azt jól eltalálták.
Tim82: nem vagyok látványfetisiszta (egy jó film divx-ként is élvezhető volt), de azért sorozatot 720p-ben nézek, filmet pedig 720/1080p-ben, ennél lentebb nem mennék. Szerintem azért a médialejátszó vonalat sem vetem el teljesen, illetve úgyis gondolkoztam, hogy anyukámnak vegyek egy könnyen kezelhető, magyar felületű médialejátszót, mert ami a Samsung TV-jében van beépített, az valami borzalmas - lassú, és egyáltalán nem felhasználóbarát a kezelőfelülete.
Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest