- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ó de drága. <3 Olyan nincs ahol a nap süt?

Te szereted a statisztikát, úgyhogy tessék: nagyjából vezetett saját adatok alapján kb. 70%-ban autóztam nedves utakon(eső, hó, latyak, jég, akármi) az elmúlt kb. 1 évben, és 30%-ban szárazon. Ebből a száraz szinte majdnem teljesen az őszi időszakra esett, szeptember és november között. Ebben benne van a sajáttal, és a céges mikrobusszal való utazás is. Kilométerre vetítve se jobb a statisztika, mivel a céges csupán napi 14+14 km-t megy, a sajáttal meg 50 vagy 200 vagy egy évben max 2x 750 km a napi menet, és a legutóbbi nyaralásra menet, és nyaralás alatt lenyomott km-ek is az esős oldalt növelik.

Japánban pl. állítólag még szarabb lenne a statisztika, node mondtam én hogy oda vágynék?

Egyébként jót tesz az egy dízel mikrobusznak, hogy eddigi élete során, azaz kb. 55 000 km alatt összesen kb. 500 km-t futott üzemmelegen? És hogy a szervizelése normál éves szerviz szerint megy? Vagyis nincs fokozott igénybevételre állított szervize. Gondolom beleteszik az előírt(?) 10W40 olajat, jó esetben longlife, rosszabb esetben akármilyen (mol botond vagy hasonló), úgyis céges flottaautó, majd eladják oszt jónapot.
Már futószalagon van állítólag az új(12 hét az átfutás), de hogy mikor jut el hozzánk...Pedig kisebb motor, több turbó, nagyobb teljesítmény, kisebb fogyasztás. Kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest