Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Én megvenném a
-ot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nekem anno egy HP ProBook 15"-os izé volt, na megvan, 4530s, azt én is SSD-vel kértem, mondtam, hogy ne legyen i5, legyen i3, de SSD-vel adják, küzdöttek vele kicsit, de végül a DVD helyére bement egy SSD beépítő keret, abba meg az SSD. Gyors is volt, mint a lóköpet. mod: Bírtam azt a szerkezetet, csak céges volt, vissza kellett adnom mikor elgyüttem. Végülis háromhetente utaztunk, beszerzőként, de kellett 4 küzdelmes év mire kikönyörögtem magunknak két ilyen gépet, aztán az "utódom" odajött, és próbaideje lejárta (3hó) környékén már meg is kapta amit akkor én távozóként leadtam. Kinek mi jut/jár. Mondjuk az a 1368 x izé méret volt sajnos, az volt az egyetlen hibája szerintem. Ja és fémlemez volt a fedlapja, igaz, kb. 0,1 mm vastag, de mégis fém, hideg

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)