Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap csak hogy bármi értelme legyen az egésznek, kimentem hódolni sosem kedvelt szenvedélyemnek: elsőkerekes autót forgatni a hóban.
Csak most nem a saját költségvetésű 1000 kg-os személyautót, hanem a 2,5 tonnás 9 személyes buszt. Hát, épp olyan, mint amit elképzel az ember: kézifékkel megindul a fara adott irányba, osztán addig megy abba az irányba, míg ki nem fogy a lendület. Na jó, ez enyhe túlzás, mert egy kb. 15m x 15m -es parkolóban simán megcsinálta a 360-at, de értelemszerűen tovább semmi. Ha bekapcsolva hagytam a ESC, vagy VSC vagy TBC vagy mittudoménmit, akkor azért fogta meg, ha meg kikapcsoltam akkor meg azért, mert a 2,5 tonna alatt csak bután elpörgött. Szóval kicsit vicces, mintha az elefánt menne korcsolyázni. A 90 lóerős dízelmotort eszetlen 1400-al megpörgetjük, kézifék behúz, gázt tart, kormányt hozzáigazít, aztán mint egy lassított felvétel, szépen kilinccsel körberiszálja a dobozt. Gyalog kb. ugyanúgy lehetne sétálni mellette körbe
Mondjuk attól ésszel kell, mert 5 km/h-nál már kell 2-3 másdoperc míg megáll, szóval ennek nem lehet úgy csapdosni oda-vissza, mint pl. a Civiccel ugyanitt simán lehet akár 8-ast is.
Mivel egy 360-at kb. 7-8 másodperc alatt teljesít, és a kézifék lent van a két ülés között a padlón, vagyis hajolgatni kell hogy elérjem, kb. 5 db sergetés után meguntam. Kipróbálgattam még a megcsúszási határokat, hogy mennyire jól korrigál az ESC, mennyire csúszik el/meg satunál, meg hogy mennyire akar megborulni ha erőltetem, de ha nem akad meg oldalcsúszásnál a kerék, akkor nem billen meg a bódé. De ha megbillen, akkor az meg van billenve. Úgyhogy húztam is be a garázsba.Ezzel le is tudtam a telet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk attól ésszel kell, mert 5 km/h-nál már kell 2-3 másdoperc míg megáll, szóval ennek nem lehet úgy csapdosni oda-vissza, mint pl. a Civiccel ugyanitt simán lehet akár 8-ast is.