- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem biztos hogy jó volt a kérdésem. Tehát 20 esetből 19x olyan 900 körüli az alapjárati fordulatszám, míg 1 esetben 1000. És ez az 1-1 eset mindig üzemmeleghez közeli állapotban fordul elő.
Én arra tippeltem, hogy a részecskeszűrő szeretné kipucolni magát, ezért nyomja feljebb olyankor a befecskendezést, emelkedik a fordulat, és ha ilyenkor mennék vele, szépen kitisztulna. Csakhogy a céges kisbuszról van szó, ami napi 14+14 km-t megy. Vagyis télen soha nem éri el az üzemmeleg állapotot. Ami feltételezi a gyakoribb szűrőtelítődést. Viszont nem tudom, hogy milyen állapotok aktiválják ezt az öntisztítást. És speciel olyankor észlelem ezt a magasabb fordulatot, mikor már épp készülök leállítani. És sajnos le is állítom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest