Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Továbbra sem értem miért ekkora probléma, hogy ő így gondolja. Ráadásul ha láttad az egész interjút, láthattad, hogy igen nagy tisztelettel viseltetik a nők iránt (kezdve attól, ahogyan az édesanyjáról beszélt), egyáltalán nem a nők ellen beszélt, hanem a kialakult helyzetet kritizálta. Szíve joga véleményt formálni, ahogy neked is meg mindenkinek. A hiszti ott lép képbe, hogy az ő véleménye semmilyen hatással nincs a te, vagy akárki életére, egyedül a felesége lázadozhatna, de ő nyilván meghozta a maga döntését amikor összekötötte az életét Ákossal és ehhez senkinek semmi köze. Cserébe ez a műfelháborodás-áradat konkrét következményekkel van az ő életére, amire persze lehet azt mondani, hogy közszereplőként ez benne van a pakliban, de ettől még nem lesz fair a dolog. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest