- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Valami gyógynövényes üdítő, állítólag se cukor, se semmi mesterséges cucc (hát persze, malvin). Csak a dizájn miatt vettünk kettőt, no meg mert az volt ráírva, hogy kedélyjavító ital. Mondjuk amennyit poénkodtunk, miközben ittuk, ez a funkció működött, pedig én aznap reggel 3 óta voltam fönt, és még futóedzésem is volt, szóval kicsit már el voltam használódva.
Bár az igazi kedélyjavítás az a 4 sixpack, meg a kétliteres, csatosüveges Oktoberfestbier lesz, amit a magyar útra vettünk, hogy legyen rendes sör, amivel lehet kínálni a barátokat, ne csak a négyszázalékos, vizezett ungarische löttyök.
Szerk.: Ja, kinti hőmérő perpill 1,5 fokot mutat, és kicsit párás is az idő, szóval winter is coming. Mordorban hogy állunk?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden, ami hőszivattyú
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest