Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tegnap én is kollégának segítettem tetőboxot furkálni, gatyában süttettük magunkat, de kb. annyit se fogott, mintha felnéztem volna éjszaka.
Aztán ma olyan 3 után valami csoda miatt (vagy hiba volt a szopószoftverben) itt is kisütött, úgyhogy rohadjak meg alapon kihenteredtem és égettem magam kb. 6-ig... Valami lehet kolléga nőjének megjegyzésében, hogy nem fogja őt a nap, mert 3 óra napon szikkadás után se egy kis pír, se egy kis szín nem látszik... Na mindegy, de legalább pihentem, napoztam, friss levegőn voltam. Ilyen nem nagyon volt már nemtom hány hónapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingatlanos topic!
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi