- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Szombat-vasárnap lanparty. Vasárnap délután 6-fél 7 körül hazaértem. Gyors munka, be a kocsiba, elvinni. Fél 10-re hazaértem. Fürdés, alvás.
Hétfőn 6-kor kelés, irány munkába. Este 7 után újra itthon, kaja, fürdés, alvás.
Kedd szintén 6-kor kelés. Reggeli, lanparty után gép összerakása aztán lehet menni dolgozni. Éjjlel fél 11-kor kész, irány sittért. Egyik ismerős hétfőn szólt hogy 5. kerületben lakásfelújítanak, lenne egy kis sitt amit el kéne szállítani. Kipakolták az utcára mire odaértünk, pár perc alatt bent a kocsiban, mehetünk is lerakni hozzá. Megvan, na akkor vissza Bp-re a 2. adagért. Fél 1-1 között kezdtük lehordani az 1. emeletről. Nem tudom mikor végeztünk, be a kocsiba aztán irány haza. Ma reggel 5-kor sikerült lefeküdni. Mobil lelő, vonalas telefon kihúz nehogy felébresszenek. Délben kelés, szemem még kívánja az alvást. Majd este, így már elleszek a nap hátralevő részében.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest