Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Szombat-vasárnap lanparty. Vasárnap délután 6-fél 7 körül hazaértem. Gyors munka, be a kocsiba, elvinni. Fél 10-re hazaértem. Fürdés, alvás.
Hétfőn 6-kor kelés, irány munkába. Este 7 után újra itthon, kaja, fürdés, alvás.
Kedd szintén 6-kor kelés. Reggeli, lanparty után gép összerakása aztán lehet menni dolgozni. Éjjlel fél 11-kor kész, irány sittért. Egyik ismerős hétfőn szólt hogy 5. kerületben lakásfelújítanak, lenne egy kis sitt amit el kéne szállítani. Kipakolták az utcára mire odaértünk, pár perc alatt bent a kocsiban, mehetünk is lerakni hozzá. Megvan, na akkor vissza Bp-re a 2. adagért. Fél 1-1 között kezdtük lehordani az 1. emeletről. Nem tudom mikor végeztünk, be a kocsiba aztán irány haza. Ma reggel 5-kor sikerült lefeküdni. Mobil lelő, vonalas telefon kihúz nehogy felébresszenek. Délben kelés, szemem még kívánja az alvást. Majd este, így már elleszek a nap hátralevő részében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óra topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest