Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
"Azok a huszadrangú elemek azok, amiktől igazán komfortos lesz egy autó, de elhiszem, hogy a papírszfivted után ezek nélkül is jaguárnak tűnik a jazz...."2
mitől, az esőszenzortól? az ülésfűtéstől? a könyöktámasztól? - ezeket minősítettem huszadrangúnak. A többi pedig - amiket korábban soroltam fel - szerintem már 10 éve is alap volt (és a jazz-emben is van), tehát rossz emberrel vitatkozol. Attól, hogy egy autóból hiányoznak a fentiek, attól még lehet jó autó.
(Amúgy pedig minősítgess csak nyugodtan, az jót tesz a hangulatnak.)Concret: igen, az értékvesztés a legnagyobb tétel. Ha a 4,5 millás autó 5 évesen 2 millát ér, az 2,5 milla tiszta bukó, egyéb költségek nélkül. Ha ezt ciklusokban játssza el a polgár, akkor halmozott bukó. Én egyszer levezettem apámnak, hogy a bmw-i értékvesztéséből már vehetett volna egy pesti lakást, és csak úgy pislogott. De ez nem akadályozta meg abban, hogy vegyen még egyet

Na mindegy, én kiszálltam, jó trollkodást, tiszta autós topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alkoholista nevelde
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest