Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem van egy tíz éves titán szíjas Citizen Ecodrive-om. Sokáig nem hordtam, csak a fiókban volt, azt hittem, hogy megdöglött az akku benne, mert hiába töltögettem napfényen, 1-2 napon belül újra leállt. Aztán vettem szerelemből most decemberben magamnak egy Tissot Couturiert (semmi extra, kvarc szerkezet, automatát nem akartam, mert kétszer annyiba kerül, és éjjel valamint hétvégén sem hordom, az meg nem hiányzik, hogy leálljon). Pontosnak pontosnak, szépnek szép.

Közben tovább kondícionáltam a Citizen akkuját, és meggyógyult, így az lett a sportolós karórám. Túrázáshoz, futáshoz, stb. használom.
Most ha vennék órát, akkor ezt a Seikot keresném: [link]. Nagyon tetszik maga a színösszeállítás, és bár nem szeretem az ilyen kronográf típusú, sok mutatós órákat, ezt szívesen hordanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest