- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem van egy tíz éves titán szíjas Citizen Ecodrive-om. Sokáig nem hordtam, csak a fiókban volt, azt hittem, hogy megdöglött az akku benne, mert hiába töltögettem napfényen, 1-2 napon belül újra leállt. Aztán vettem szerelemből most decemberben magamnak egy Tissot Couturiert (semmi extra, kvarc szerkezet, automatát nem akartam, mert kétszer annyiba kerül, és éjjel valamint hétvégén sem hordom, az meg nem hiányzik, hogy leálljon). Pontosnak pontosnak, szépnek szép.

Közben tovább kondícionáltam a Citizen akkuját, és meggyógyult, így az lett a sportolós karórám. Túrázáshoz, futáshoz, stb. használom.
Most ha vennék órát, akkor ezt a Seikot keresném: [link]. Nagyon tetszik maga a színösszeállítás, és bár nem szeretem az ilyen kronográf típusú, sok mutatós órákat, ezt szívesen hordanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvek, újságok - mit olvastok?
- World of Tanks - MMO
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest