Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem van egy tíz éves titán szíjas Citizen Ecodrive-om. Sokáig nem hordtam, csak a fiókban volt, azt hittem, hogy megdöglött az akku benne, mert hiába töltögettem napfényen, 1-2 napon belül újra leállt. Aztán vettem szerelemből most decemberben magamnak egy Tissot Couturiert (semmi extra, kvarc szerkezet, automatát nem akartam, mert kétszer annyiba kerül, és éjjel valamint hétvégén sem hordom, az meg nem hiányzik, hogy leálljon). Pontosnak pontosnak, szépnek szép.

Közben tovább kondícionáltam a Citizen akkuját, és meggyógyult, így az lett a sportolós karórám. Túrázáshoz, futáshoz, stb. használom.
Most ha vennék órát, akkor ezt a Seikot keresném: [link]. Nagyon tetszik maga a színösszeállítás, és bár nem szeretem az ilyen kronográf típusú, sok mutatós órákat, ezt szívesen hordanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest