Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Szólánc.
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Ma jöttem Miskolcra. Nagy volt a forgalom kora délután, de úgy éreztem, hogy mintha a sofőrök a szokásosnál körültekintőbben vezetnének. Persze volt idióta, pl a személyautókat jobbról előzgető transitos, vagy az a swift ami a belső sávban vonatozás közben úgy tolt, hogy nem láttam a fényszóróit a tükörben. Szívesen megkérdeztem volna a sofőrtől, hogyha most itt előttem fékez a sor, és én is beletaposok a vészfékasszisztenses autóm pedáljába, akkor ő a 175-ös virslikkel mit csinál 1 méterre a hátamtól. És hiába mostam le a fényszóróim, hiába pöcögtettem féklámpát és ködzárót, nem tágított, 1 méterre jött mögöttem, úgy hogy előttem tömött kocsisor volt és teherautókat előztünk. Az első adandó alkalommal elmenekültem előle (kihúzódtam jobbra), hadd utazzon más szerencsés kolléga lökhárítóján.
Ennek ellenére nyugodtabbnak tűnt a pálya mint általában. Aztán este nézem a híreket: halálos baleset az m7-esen, 20km-es dugó az m1-en, két tömegbaleset az m3-on, de már nincs teljes útzár, stb. Vicc-.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest