Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Már vártam az ilyen hozzászólást, nincs szükségem magyarázkodásra egyébként, de a repjegyet kaptam/loptam/találtam/senkineksemmiközehozzá és van 100 ezrem, amiből meg kell oldani 1 hét szállást és kaját, transzfert. Mivel most is betegállományban nyomom itthon az ágyat már 1 hónapja és a másodállásom is épp otthagytam, mert szerintem az éjszakázásba betegedtem bele, nem éri meg minimálbérért saját kocsival sofőrszolgálatoskodni, így éppen nem sikerült több pénzt gyűjteni. Nem megy, hogy 40 dollárért (ez hol 1000-3000 ft?) feltöltőzek, mert abból inkább kaját veszek.
Mellesleg a szálláson nincs wifi.Nah, köszi mindenkinek! Akkor majd dobok 3 db sms-t a rendes telefonomon vagy tényleg 3-szor roamingolni talán belefér. Marokkóból is valami 700 Ft volt a hívásindítás, a fogadás meg 300 Ft körül, így mondtam, hogy inkább ők hívjanak

Starbucksban van wifi, megjegyeztem.
Nézem ezt a Skypeot is, lehet nem olyan rossz, csak nekem ismeretlen, még meg kell tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Robotporszívók
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Bluetooth hangszórók
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest