Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Már vártam az ilyen hozzászólást, nincs szükségem magyarázkodásra egyébként, de a repjegyet kaptam/loptam/találtam/senkineksemmiközehozzá és van 100 ezrem, amiből meg kell oldani 1 hét szállást és kaját, transzfert. Mivel most is betegállományban nyomom itthon az ágyat már 1 hónapja és a másodállásom is épp otthagytam, mert szerintem az éjszakázásba betegedtem bele, nem éri meg minimálbérért saját kocsival sofőrszolgálatoskodni, így éppen nem sikerült több pénzt gyűjteni. Nem megy, hogy 40 dollárért (ez hol 1000-3000 ft?) feltöltőzek, mert abból inkább kaját veszek.
Mellesleg a szálláson nincs wifi.Nah, köszi mindenkinek! Akkor majd dobok 3 db sms-t a rendes telefonomon vagy tényleg 3-szor roamingolni talán belefér. Marokkóból is valami 700 Ft volt a hívásindítás, a fogadás meg 300 Ft körül, így mondtam, hogy inkább ők hívjanak

Starbucksban van wifi, megjegyeztem.
Nézem ezt a Skypeot is, lehet nem olyan rossz, csak nekem ismeretlen, még meg kell tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest