Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Már vártam az ilyen hozzászólást, nincs szükségem magyarázkodásra egyébként, de a repjegyet kaptam/loptam/találtam/senkineksemmiközehozzá és van 100 ezrem, amiből meg kell oldani 1 hét szállást és kaját, transzfert. Mivel most is betegállományban nyomom itthon az ágyat már 1 hónapja és a másodállásom is épp otthagytam, mert szerintem az éjszakázásba betegedtem bele, nem éri meg minimálbérért saját kocsival sofőrszolgálatoskodni, így éppen nem sikerült több pénzt gyűjteni. Nem megy, hogy 40 dollárért (ez hol 1000-3000 ft?) feltöltőzek, mert abból inkább kaját veszek.
Mellesleg a szálláson nincs wifi.Nah, köszi mindenkinek! Akkor majd dobok 3 db sms-t a rendes telefonomon vagy tényleg 3-szor roamingolni talán belefér. Marokkóból is valami 700 Ft volt a hívásindítás, a fogadás meg 300 Ft körül, így mondtam, hogy inkább ők hívjanak

Starbucksban van wifi, megjegyeztem.
Nézem ezt a Skypeot is, lehet nem olyan rossz, csak nekem ismeretlen, még meg kell tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Mesterséges intelligencia topik
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- msi Vector 17 HX Nagyképernyős Gamer laptop 17" -35% i9-14900HX 16/1TB RTX 4070 8GB QHD+ 240Hz
- TCL 65C79K MiniLED 144hz Bang&Olufsen
- KERESEM! Audient ID4 MKII
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest