Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem én vagyok az egyetlen otthoni felhasználó aki évek óta fizetek a vírusirtóért.
Igaz, mindig 50% kedvezménnyel, de azt is jogosan.
Amelyik gépre ingyenest tettem, az mindig Avast volt, és csak akkor halt meg vele az adott gép, ha igazi e.s. júzer módra használták. Normálisan használt gépnél nem látszott, hogy rosszabb lenne, mint a fizetősök. De ez túl kicsi mintavétel, tehát nem mérvadó.mod: egységsugarú Avast használat: mindenféle összevissza
programokszarok telepítésekor kilőve, leállítva, megkerülve, illetve teljességgel érthetetlen módon: a teljesen ingyenes (ingyenes regisztrációval 365 napig regisztrált) és évente ingyen megújítható látszat-licensz "meghosszabbítása", "meghekkelése" úgy, hogy lejárati időnek 9999 évet ad meg, de az adatbázis és a programmodulok mégsem frissítenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkCentre M900 i7-6700T 16GB DDR4 256GB SSD Wifi
- Dell Pro 13 Plus PB13250
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz, mindig 50% kedvezménnyel, de azt is jogosan.