Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Fortésat ettem már, pohárban adják, nekem nem volt vele bajom amúgy, de valóban nem a kész, kiflis mákos gubát keresem, hanem a bobájkát, de mint alapanyagot, amikor még táblában van (vagy darabolva), amiből készül majd a mákos (-egyéb) guba. Valahol láttam tavaly boltban, de fogalmam sincs, hol. Nem találtam képet, olyasmit kell elképzelni, mint az aranygaluska tésztája, csak kisebb darabokból áll, kb. tízforintos nagyságú és szárazabb.
Én életemben tán kétszer ittam millert, de azóta se értem. Lehet, hogy újra kipróbálom, hátha már megérett az ízlésem hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs