Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Áh...
Röviden: Van egy fogyatékos csávó az évfolyamon. Alig tud járni és beszélni, írni meg egyáltalán nem. 2 hete megkért, hogy segítsek neki leírni egyik tantárgyból a kiadott házit. (Hetente újat adnak ki, összesen 10-et.) Természetesen fingja nincs az anyagról, én csináltam meg neki az egészet. Még azt is 10 percig magyaráztam, hogy az c*X X-szerinti deriváltja miért c... Ráadásul eddig még semmit nem köszönt meg.
Mindegy, azóta mindenért engem ugráltat és egy ilyen embernek hogy mondja meg az ember, hogy "öreg, csesszed meg, a 15 perces szünetekben hugyozni nem tudok elmenni, mert neked hozok hamburgert a büféből meg kólát az automatából". Mindegy, részletkérdés. Ma kiderült, hogy ugyanahhoz a javítóhoz került mindkét (majdnem teljesen egyező) házifeladat az én kézírásommal. Retorzió akár passzív félév is lehet számomra, ha nem sikerül kimagyarázni.
Szar az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest