Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sipi16
üzenetére
Sipi. Bármennyire is tisztellek, így ismeretlenül is, ezzel nem értek egyet. Szvsz nincs közöd a magánéletemhez, ahhoz, hogy van-e barátnőm, illetve, hogy mi a fontos az életben. Tudom, kicsit túlreagálom a hsz-edet (az előzőt), de ezt nagyon nem szeretem. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit tartok fontosnak és értékesnek, az én életem az én életem.
egyébként, mielőtt megkérdeznéd volt barátnőm, nem is egy. És lesz barátnőm, gyanítom nem egy...És mielőtt megkérdeznéd, vannak fontosabb dolgok az életemben, mint egy fórumra irkálni.
peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)