Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Katica: nekem elég magas a fényigényem, ezért utálom a ködös felhős időt, és élvezem ha süt a nap. Vannak akik nem így vannak ezzel, ők lehet hogy nem igénylik annyira a természetes fényt. Én ezt arra vezetem vissza, hogy a lakásunk kétoldalon erkélyes, függőfolyosós, és az ablakok minden szobában faltól falig, plafontól radiátorig vannak. [link], [link] Ráadásul a hetediken lakunk, és az egyik irányban a Mátráig semmi nem korlátozza a kilátást, és mivel az a déli oldal, így a napfényt sem (a másik oldalon meg a szembeház fehéres faláról verődik vissza nagyon sok fény, így az az oldal ami északi, az is mindig világos, majdnem napfényes) Laktam Pesten albérletben olyan lakásokban, ahol nyáron fényes nappal is lámpát kellett gyújtani, meg én a családi házakban is azt nem szeretem, hogy ami régebbi tervezésű, azokon kicsik az ablakok, és a mostani lakásnál sötétebbek. Viszont ott tényleg ki lehet menni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- iPhone topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs