Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Katica: nekem elég magas a fényigényem, ezért utálom a ködös felhős időt, és élvezem ha süt a nap. Vannak akik nem így vannak ezzel, ők lehet hogy nem igénylik annyira a természetes fényt. Én ezt arra vezetem vissza, hogy a lakásunk kétoldalon erkélyes, függőfolyosós, és az ablakok minden szobában faltól falig, plafontól radiátorig vannak. [link], [link] Ráadásul a hetediken lakunk, és az egyik irányban a Mátráig semmi nem korlátozza a kilátást, és mivel az a déli oldal, így a napfényt sem (a másik oldalon meg a szembeház fehéres faláról verődik vissza nagyon sok fény, így az az oldal ami északi, az is mindig világos, majdnem napfényes) Laktam Pesten albérletben olyan lakásokban, ahol nyáron fényes nappal is lámpát kellett gyújtani, meg én a családi házakban is azt nem szeretem, hogy ami régebbi tervezésű, azokon kicsik az ablakok, és a mostani lakásnál sötétebbek. Viszont ott tényleg ki lehet menni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap, + i5-3470S Processzor
- Asus GTX770-DirectCU II OC 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- FSP400-60APN 400W 85+ minősítésű tápegység
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest