Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
azt nem értem egyébként, hogy meghallgatni miért nem tudnak legalább? max 5 percben elmondom hogy miről van szó, és akár a saját szemével is láthatja hogy mi a stájsz, mert elég egyértelmű hogy ha egy éven keresztül 10szer kell vennem nyomtatópatront 20ezerért, az több, mintha egy éven keresztül 3szor kellene vennem nyomtatópatront 15ezerért.
csak ennyi lenne, de idáig sem jutok el. ezerszer jobbak ezek a készülékek mint azok amiket használnak, és amivel annyi gond van, amikhez iolyan drágák az alkatrészek. nálunk a gép drága, üzemeltetése és karbantartása sokszor olcsóbb, így akár 1 év alatt behozza az árát, 2-3 év alatt meg elég szép összeget meg lehet vele spórolni.ezek szilárd tények, nem a tipikus eladni akarok marketing duma. én se marketinges nem vagyok, se dumagép, csak elémtették az árlistákat, megnéztem a gépeket, megtanultam mit tudnak, és eszűrtem a következtetést. már csak el kellene tudni adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Gran Turismo
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest