- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
azt nem értem egyébként, hogy meghallgatni miért nem tudnak legalább? max 5 percben elmondom hogy miről van szó, és akár a saját szemével is láthatja hogy mi a stájsz, mert elég egyértelmű hogy ha egy éven keresztül 10szer kell vennem nyomtatópatront 20ezerért, az több, mintha egy éven keresztül 3szor kellene vennem nyomtatópatront 15ezerért.
csak ennyi lenne, de idáig sem jutok el. ezerszer jobbak ezek a készülékek mint azok amiket használnak, és amivel annyi gond van, amikhez iolyan drágák az alkatrészek. nálunk a gép drága, üzemeltetése és karbantartása sokszor olcsóbb, így akár 1 év alatt behozza az árát, 2-3 év alatt meg elég szép összeget meg lehet vele spórolni.ezek szilárd tények, nem a tipikus eladni akarok marketing duma. én se marketinges nem vagyok, se dumagép, csak elémtették az árlistákat, megnéztem a gépeket, megtanultam mit tudnak, és eszűrtem a következtetést. már csak el kellene tudni adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest