Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Ez a ranghoz kötés biztosan nem működne.
Ha valaki csak piacos hsz-eket gyűjt, akkor ahhoz, hogy tag legyen, 2000 hozzászólást kell írnia, míg ha egy picit rászánja magát, szakmai témában 2 nap alatt összedobja.Aki átveri a másikat, azt jól meg kéne verni, utána meggondolná kétszer is, hogy eljátssza-e még egyszer.
Másrészt meg nem a ranggal van itt gond.
Az értékelőrendszer nem rossz ötlet, de azóta azért megrendült a bizalmam a dologban,hogy a Vaterán vettem egy 60 full pozitiv értékelésű faszikámtól egy telefont, "kifogástalan, gyönyörű állapotban, minden tartozékával", amihez aztán hetekig vadászhattam hátlapot, illetve szerelőt, mert az egész tiszta karc, kosz és rossz mechanikájú volt. A minden tartozékról meg annyit, hogy gyárilag plusz aksi, dokkoló, headset, cd jár hozzá, én kaptam egy cd-t, meg egy töltőt, ami ráadásul nem ezé a telefoné, csak működik vele is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- FOTÓS beárazás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest