Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• philoxenia
    MODERÁTOR

Tekintve, hogy csórikám nagyfelújítás előtt áll a fényezést illetően ( van pár jóindulatból született elég durva hiba rajta :( ), így még gépi - de ha túl leszünk rajta... Gépi kefe többé nem érintheti ;)

Ritkán szoktam mosatni géppel, de ma annyira koszosnak találtatott, hogy nem tudtam volna végigvárni, hogy bejussak a kedvenc kézi mosómhoz :B

Az utóbbi pár nap szemerkélős, szeles ideje kitolt velem - a levegőben lévő nem szerény mennyiségű port ( elvégre a vas és acél városában lakom - vagy mi ) szép, vastag rétegben terítette mindenhol - talán nem kell említenem hogyan tud mutatni egy fekete autó ilyen esetben... :U

Volt grafitmetálszínű kocsink tudom mit érzel . / dehogy tudod :DDD / Pár napja mostam le kéziben, de megint koszos lett, tiszta latyak volt reggel az út, mire hazaértem a hátulja, / Berlingo/ vastagon össze lett kenve, gyorsan lemostam kefével. :K Géppel még nem volt mosva, de nem is merem, tört már le antenna nekünk a gépi mosóban. :((( Levenni meg nem igazán akarom az antennát, mert nekem létra kellene hozzá, vagy minimum kisszék. :DDD

Tildy: elnőiesedsz ? :Y :DDD

Új hozzászólás Aktív témák