- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Szerintem érzelmi intelligencia kérdése, hogy ki mit lát bele az idézetbe. Nekem is nagyon tetszik ez az idézet.
A közös nyelv szerintem hogy mind a ketten ugyanazt gondolják, ezért ugyanazok a szavak élnek bennük egymás iránt. A szíve mélyén megérti egymást, az pedig az szerintem, hogy ösztönösen vonzódnak egymáshoz, külső tényezők nélkül. De szerintem ezeket az idézeteket nem szabad elemezni, hanem átélni kell azt az érzést, amit az idézet ad. 
Jánoska: mivel nincs farkunk,ezért azt is a lábmunkával végeztük. Erről eszembe jutott, hogy egyszer belsőcombrúgást gyakorolzunk, és véletlen felcsúszott a rúgásom....Fiúval gyakoroltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A közös nyelv szerintem hogy mind a ketten ugyanazt gondolják, ezért ugyanazok a szavak élnek bennük egymás iránt. A szíve mélyén megérti egymást, az pedig az szerintem, hogy ösztönösen vonzódnak egymáshoz, külső tényezők nélkül. De szerintem ezeket az idézeteket nem szabad elemezni, hanem átélni kell azt az érzést, amit az idézet ad.