Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
jah, igen, kifelejtettem, en is angolul nezem, csak felirattal - ha a magyar feliratra varnek, meg nem biztos, hogy vegeztem volna az elso evaddal (nem igazan forditja senki, vagy ha igen, akkor ritkan, s 1-2 reszt max)
hallas utan nem vagyok olyan jo, hogy barmit megnezzek
az amerikai sorozatok nagyjat (kiemelten pl lost, ami szerintem az egyik legjobban ertheto) gond nelkul megnezem, ugy, hogy sokszor egyetlen problemam sincs a megertessel, viszont ehhez kell a felirathugodnak meg mutasd meg a Green Street cimu filmet, kivancsi vagyok, abbol mit ert meg
focihuliganos moka, remek film egyebkent, viszont olyan durva brit szleng van benne, hogy elso nekifutasra 4-5 alkalommal tekertem vissza, hogy megertsem mit kiabal at a csoka a metroban a sinek tuloldalan varakozo, a masik csapatot favorizalo drukkernek
nem ment, feladtam
aztan mikor jott felirat, kiderul: "fuck you" - es ezt nem ertettem tobbszori meghallgatas utan
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest