Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
jah, igen, kifelejtettem, en is angolul nezem, csak felirattal - ha a magyar feliratra varnek, meg nem biztos, hogy vegeztem volna az elso evaddal (nem igazan forditja senki, vagy ha igen, akkor ritkan, s 1-2 reszt max)
hallas utan nem vagyok olyan jo, hogy barmit megnezzek
az amerikai sorozatok nagyjat (kiemelten pl lost, ami szerintem az egyik legjobban ertheto) gond nelkul megnezem, ugy, hogy sokszor egyetlen problemam sincs a megertessel, viszont ehhez kell a felirathugodnak meg mutasd meg a Green Street cimu filmet, kivancsi vagyok, abbol mit ert meg
focihuliganos moka, remek film egyebkent, viszont olyan durva brit szleng van benne, hogy elso nekifutasra 4-5 alkalommal tekertem vissza, hogy megertsem mit kiabal at a csoka a metroban a sinek tuloldalan varakozo, a masik csapatot favorizalo drukkernek
nem ment, feladtam
aztan mikor jott felirat, kiderul: "fuck you" - es ezt nem ertettem tobbszori meghallgatas utan
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esik a hóóó!!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest