Hirdetés

Aktív témák

  • ngabor2

    nagyúr

    válasz tildy #7496 üzenetére

    belet az utóbbi időkben mi se mostuk, megvettük a bótból a sózottat, jó volt abban is. azért megnézném, hogy pl. toroskáposztát, vagy kolbászt hogy csinálsz csirkehúsból :U vagy csak úgy, saját zsírjában, egy kis húsos szalonnával a pecsenyehús, jó fűszeresen... nyamm.

    ja, és grillezéshez a lapocka is jó, és olcsóbb, mint a tarja. lehet, hogy nem lehet olyan szépen szeletelni, de legalább könnyebben talál benne mindenki neki való méretet a picitől a hatalmasig. jóóó kis hagymás-fokhagymás-borsos-mustáros szószban tartva 2-3 napig... nem sok finomabb van annál.

    kuka: a gömböcöt a gyomrába szokták tölteni, legalábbis mifelénk. ja, nem, az a töltött hús.

Aktív témák