Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
szevasztok Huszárok!!!
Ma nem dógoztam úgyhogy nem vótam, de remélem hijányoztam, Kuka Te meg dugd olyan helyre a telefont ha rezeg akkor is vedd észre, tegnap viszkiztem azér hívtalak, amúgy fasza mindewn, úgyhogy most megyek is csak gondoltam beköszönök hogy tuggyátok Jánoska van, Jánoska volt, és még lesz is egy jódarabig
hujj de jó ez a fehérbor 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szevasztok Huszárok!!!
Ma nem dógoztam úgyhogy nem vótam, de remélem hijányoztam, Kuka Te meg dugd olyan helyre a telefont ha rezeg akkor is vedd észre, tegnap viszkiztem azér hívtalak, amúgy fasza mindewn, úgyhogy most megyek is csak gondoltam beköszönök hogy tuggyátok Jánoska van, Jánoska volt, és még lesz is egy jódarabig