Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Nemrégen értem haza egy termékbemutatóról ( én balga valamikor november végén alászaladtam egy kérdőív kitöltésnek a tecsoban, minek következményeként számtalan alkalommal próbáltak meg telefonon rávenni arra, hogy márpedig vegyem át az ajándékomat ), ami ismételten meggyőzött arról, hogy jó marketinggel mindent el lehet adni, akár aranyáron is...
Bevallom kicsit szkeptikusan vélekedek az ott hallottakkal kapcsolatban, márcsak azért is, mert az előadás egy hatalmas logikai bukfenccel kezdődött

Érdekes dolog lehet ez a fényterápia, sokan hisznek benne, de amikor kiderült, hogy miről is van szó, egyetlen fogalom bontakozott ki elmém homályából, mely azután elhagyta az előadás tartójának száját is - meglepetésemre.
A fogalom a placebo-hatás.
Bár határozottan állították, hogy csak a mások által forgalmazott hasonló készülékek működnek ezen az elven, az övék teljes egészében hatásos a szkeptikusok számára is, én azért fenntartásokkal kezelem a dolgot.
Tekintve, hogy a felsorolt betegségek egyikével sem rendelkezem, amikre a megoldás gyógyír lehet, így nem tudom hasznát venni az ajándéknak sem, amit a végén kaptam - egy három alkalomra érvényes ingyenes terápia lehetőségét. A másik ajándékot azért néhanap valószínűleg bevetem majd a konyhában ( krumpli pucerátor, a gyártó cég emblémájával
)#29230 bolondember: me' kóstolgatol vazze

Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest