Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79

addikt

Nemrégen értem haza egy termékbemutatóról ( én balga valamikor november végén alászaladtam egy kérdőív kitöltésnek a tecsoban, minek következményeként számtalan alkalommal próbáltak meg telefonon rávenni arra, hogy márpedig vegyem át az ajándékomat ), ami ismételten meggyőzött arról, hogy jó marketinggel mindent el lehet adni, akár aranyáron is...

Bevallom kicsit szkeptikusan vélekedek az ott hallottakkal kapcsolatban, márcsak azért is, mert az előadás egy hatalmas logikai bukfenccel kezdődött :U

Érdekes dolog lehet ez a fényterápia, sokan hisznek benne, de amikor kiderült, hogy miről is van szó, egyetlen fogalom bontakozott ki elmém homályából, mely azután elhagyta az előadás tartójának száját is - meglepetésemre.

A fogalom a placebo-hatás.

Bár határozottan állították, hogy csak a mások által forgalmazott hasonló készülékek működnek ezen az elven, az övék teljes egészében hatásos a szkeptikusok számára is, én azért fenntartásokkal kezelem a dolgot.

Tekintve, hogy a felsorolt betegségek egyikével sem rendelkezem, amikre a megoldás gyógyír lehet, így nem tudom hasznát venni az ajándéknak sem, amit a végén kaptam - egy három alkalomra érvényes ingyenes terápia lehetőségét. A másik ajándékot azért néhanap valószínűleg bevetem majd a konyhában ( krumpli pucerátor, a gyártó cég emblémájával :U )

#29230 bolondember: me' kóstolgatol vazze :U ;] :DDD

Aktív témák