Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Teljesen magam alá estem már megint. Reggel elmentem vizsgázni, fél11-re otthon voltam, lefeküdtem aludni, és 1-ig aludtam. Igaz éjjel meg semmit, mert ideges, meg depis voltam. Görcsölt az agyam. Most meg gondoltam berakok valami zenét, erre winamp bekeveri nekem a lexus reklámzenéjét, rögtön rá Gigi D'Ag. létező leglassúbb számát, majd az unchained melodyt, aztán a love story-t...komolyan, kezdem azt hinni hogy ez direkt szivat. De most már nem is akarok pörgős zenét. Benyomom a Clayderman összest, közben pakolászok a szobámban, és élvezem a borzalmas depressziót. Úgy tudtam hogy nem kerülhetem el a szokásos újévi összezuhanást, csak máskor ez elsején este rögtön jelentkezni szokott.
Az meg hogy tegnap este nem láttam valakit, akiről nem is hittem hogy (ezekszerint) szeretném látni, és ezen is összevissza kattogott az agyam, alighanem kezdődő elmebajra utalhat. (Legalábbis a részletek ismeretében)
Aktív témák
- Honor 400 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest