- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Teljesen magam alá estem már megint. Reggel elmentem vizsgázni, fél11-re otthon voltam, lefeküdtem aludni, és 1-ig aludtam. Igaz éjjel meg semmit, mert ideges, meg depis voltam. Görcsölt az agyam. Most meg gondoltam berakok valami zenét, erre winamp bekeveri nekem a lexus reklámzenéjét, rögtön rá Gigi D'Ag. létező leglassúbb számát, majd az unchained melodyt, aztán a love story-t...komolyan, kezdem azt hinni hogy ez direkt szivat. De most már nem is akarok pörgős zenét. Benyomom a Clayderman összest, közben pakolászok a szobámban, és élvezem a borzalmas depressziót. Úgy tudtam hogy nem kerülhetem el a szokásos újévi összezuhanást, csak máskor ez elsején este rögtön jelentkezni szokott.
Az meg hogy tegnap este nem láttam valakit, akiről nem is hittem hogy (ezekszerint) szeretném látni, és ezen is összevissza kattogott az agyam, alighanem kezdődő elmebajra utalhat. (Legalábbis a részletek ismeretében)
Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest