Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére

Felemás szilveszter. Nem rossz, de lehet-e jobb? Jövőre kiderül. Borzalmas nagy szilvesztert szervezünk majd.
Sok élmény volt azért. Hátulról kezdem. 15 centis alig letaposott, takarítatlan hóval borított nyomvályús úton ugyanannyi idő alatt értem haza, mint nyáron száraz úton. Azt azért hozzá kell tenni, hogy egy 19 tonnás ultrahosszú távolsági busszal, de úgy aláztuk az úton a legdurvább kocsikat is, hogy csak lestem. Senki nem ment 60-nál többet, mi meg toltunk le mindenkit. Megelőztük őket, és alig 90-eket hasítottunk a vastag havon. A megállókban folyamatos ABS-el álltunk meg, még a lámpa fénye is elhanyványult úgy dolgozott. Elindulni meg elforgó hátsó 4 kerékkel. Meg kell hagyni brutális ahogy egy majd' 20 tonnás dög még 3.-ban is eltekeri a kerekeit
A végállomásra meg úgy vette be a 180 fokos kanyart, hogy a segge elindult a meki-parkoló felé
leszállás után meg üresen úgy ment visszafelé, hogy 2-ben padlógázon, és ez a tényleg hosszú izé "kilinccsel előre" vette a kanyart. Komolyan mondom sírva röhögtem a sofőrcsávón. 
[folyt köv]
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Micro Four Thirds
- Elektromos autók - motorok
- ASUS notebook topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

leszállás után meg üresen úgy ment visszafelé, hogy 2-ben padlógázon, és ez a tényleg hosszú izé "kilinccsel előre" vette a kanyart. Komolyan mondom sírva röhögtem a sofőrcsávón.