Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Racecam #26460 üzenetére

:)

Felemás szilveszter. Nem rossz, de lehet-e jobb? Jövőre kiderül. Borzalmas nagy szilvesztert szervezünk majd.

Sok élmény volt azért. Hátulról kezdem. 15 centis alig letaposott, takarítatlan hóval borított nyomvályús úton ugyanannyi idő alatt értem haza, mint nyáron száraz úton. Azt azért hozzá kell tenni, hogy egy 19 tonnás ultrahosszú távolsági busszal, de úgy aláztuk az úton a legdurvább kocsikat is, hogy csak lestem. Senki nem ment 60-nál többet, mi meg toltunk le mindenkit. Megelőztük őket, és alig 90-eket hasítottunk a vastag havon. A megállókban folyamatos ABS-el álltunk meg, még a lámpa fénye is elhanyványult úgy dolgozott. Elindulni meg elforgó hátsó 4 kerékkel. Meg kell hagyni brutális ahogy egy majd' 20 tonnás dög még 3.-ban is eltekeri a kerekeit :) A végállomásra meg úgy vette be a 180 fokos kanyart, hogy a segge elindult a meki-parkoló felé ;] leszállás után meg üresen úgy ment visszafelé, hogy 2-ben padlógázon, és ez a tényleg hosszú izé "kilinccsel előre" vette a kanyart. Komolyan mondom sírva röhögtem a sofőrcsávón. :K

[folyt köv]

Aktív témák