Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére

Felemás szilveszter. Nem rossz, de lehet-e jobb? Jövőre kiderül. Borzalmas nagy szilvesztert szervezünk majd.
Sok élmény volt azért. Hátulról kezdem. 15 centis alig letaposott, takarítatlan hóval borított nyomvályús úton ugyanannyi idő alatt értem haza, mint nyáron száraz úton. Azt azért hozzá kell tenni, hogy egy 19 tonnás ultrahosszú távolsági busszal, de úgy aláztuk az úton a legdurvább kocsikat is, hogy csak lestem. Senki nem ment 60-nál többet, mi meg toltunk le mindenkit. Megelőztük őket, és alig 90-eket hasítottunk a vastag havon. A megállókban folyamatos ABS-el álltunk meg, még a lámpa fénye is elhanyványult úgy dolgozott. Elindulni meg elforgó hátsó 4 kerékkel. Meg kell hagyni brutális ahogy egy majd' 20 tonnás dög még 3.-ban is eltekeri a kerekeit
A végállomásra meg úgy vette be a 180 fokos kanyart, hogy a segge elindult a meki-parkoló felé
leszállás után meg üresen úgy ment visszafelé, hogy 2-ben padlógázon, és ez a tényleg hosszú izé "kilinccsel előre" vette a kanyart. Komolyan mondom sírva röhögtem a sofőrcsávón. 
[folyt köv]
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- World of Tanks - OFF topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

leszállás után meg üresen úgy ment visszafelé, hogy 2-ben padlógázon, és ez a tényleg hosszú izé "kilinccsel előre" vette a kanyart. Komolyan mondom sírva röhögtem a sofőrcsávón.