Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
"feltettél egy...."
rendben, fogadjuk el, hogy egy kepletes valaszt adtal - milyen felindulasbol kellett odaszurni az utolso mondatreszt? kerdesem mely reszebel tunt ugy neked, hogy vissza kivanok terni korabbi nevemmel kozetek"hiszed vagy sem..."
errol szo nem volt
arra probaltam celozni (ugy latszik fogalmazni sem tudok igazan jol mar [off]dehogynem[/o]), hogy a hiba talan tuti benned van, ha nem birod ki, hogy ne "szolj be""most akkor mit vársz?"
azt hiszem tudom ezt mar tobbszor leirtam neked: ne szolj hozzam, amig azt nem _csak es kizarolag_ moderatorkent teszed, teljesen targyilagosdan, kicsinyes kommentek nelkul"na, ki?"
Cerebellum mester?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest