Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Bash #22228 üzenetére

Pl hógolyózni arra feléd meglehetősen nehézkes ;]

Hát gyerekek...nem hittem volna hogy a karácsonyi bevásárlások, meg virslivadászat, meg facipelés, meg miegymás idejére tényleg leállítják szerelni a liftet. Ki volt írva ugyanis, hogy 19-20-án nem müxik a lift, a beígért nagyjavítás idejére. Ehhez képest kissé már tovahaladtunk dátumilag, de a szerelők szorgosan állnak a lépcsőházban, és bámulják a csukott ajtót, miközben nem történik semmi, de ez legalább végig napközben, úgy hogy a lépcsőházban a lépcsőn már nem fér egymástól a sok ember, akik bandukolva, lépegetve, kocogva, sietősen, kettesével lépdesnek el egymás mellett, egymással szemben, miközben cipelészik a sok bevásárolt mindenséget.
    Most akkor nemtom kit kell anyázni, hogy mostanra lett időzítve ez a kurva felújítás, amiből már most annyit érzékeltem, hogy egyik este jöttem a lifttel, mert ugye estére visszakapcsolják, mert akkor már alig járnak vele, és a 7 emelet alatt legalább 5x hittem azt hogy a T-1000-es befigyel oldalt vagy fentről, annyira zörgött-csattogott az egész.

Bash: ottt is minden ilyen "könnyen" megy? :)

Aktív témák