Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
helyzetjelentés: itt ülök a csillag presszóban, várom, hogy szergejevics úr visszajöjjön cylával meg feedooval, és sörözzünk, meg miegymás. lassan egy pizza-rendelés is aktuális lesz. épp van egy aprógyermek vendég is a szüleivel, úgyhogy nem pipázok rá való tekintettel. viszont minnyán szerencsejáccok egyet.
ja, egy korábbi kérdésre: néha szoktam pda-ról ph-zni, de most épp olvastam (könyvet, igen, szoktam
).megj.: ma este, ha rajtam múlik, NEM lesz alkoholos befolyásoltság alatti ámokfutás itt az offban, vagy ha úgy tetszik a ph-n.
Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- hcl: Könnyű légierő
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB (Beszámítás)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).