Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nemnem. Az én PDA-mon (WM5 van rajta) alapból volt java midlet manager (Esmertec nevű java vm), így képes futtatni java alkalmazásokat is. Nekem az Opera Mobile nem jött be annyira. Nagyobb az erőforrás-, és tárigénye, lassabb nálam, és nem utolsó sorban nincs ingyen, ahogy említetted is. Ez a mini meg pár 100kb, gyors, okos és ingyen van. Annyi gondom volt vele, hogy sima gprs wappal (nem internet) nem tudtam összehozni, és az az őű ékezetek hiányoznak.
Aktív témák
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Terraria
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest