Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Majd meglátjuk. Elég sokat olvastam utána, amit végül a hely szűke miatt nem tudtam beleírni, de úgy érzem, nem veszett kárba.
Mai Spar-os élményem, ami igazából annyiban kötődik a Spar-hoz, hogy ott vettem a terméket. Egy konzerv ananászról lenne szó. Csomagolása nagyrészt sárga. Tetején nagy sárga betükkel, fekete alapon (hogy jól látszódjon) oda van írva, hogy 580g. Alatta kis fekete betükkel sárga lapon, hogy nettó tömeg: 565g, töltő tömeg: 340g. Még nem sikerült kitalálni, hogy mi az 580 benne. Az ötleteket szívesen várnám.
Aktív témák
Aktív témák
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Formula-1
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Futás, futópályák
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest