- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Új telefon, új élet, új nők. Majd meglásd.
Nem gáz, minden újdonságnak, minden apróságnak örülni kell. Mert ha egy új telefont nem tudsz értékelni, akkor lehet hogy mást sem. Én szeretem élvezni a dolgok értékét, nem cserélgetem le őket hirtelen. Ragaszkodom mindenhez ami körülöttem van. Nőhöz is tenném, de nem hagyják. Jó fej vagyok, jópofa, komoly is tudok lenni ha igény van rá, Nem mondanám magam műveletlennek, emberileg értékelve semmi nagyobb hibám nincs. Önző is csak azért vagyok, mert nincs kivel megosztanam magam. Külsőre talán nem vagyok úgy kigyúrva mint van Damme fénykorában, de azért férfiasan tökéletes vagyok. Meg szerény is.
Na ezek úgy tűnik együtt nem kellenek egy nőnek, mert különben minden ujjamra jutna egy muff melegíteni téli napokon. De egyelőre én is énekelhetem, hogyaszondja:
"Három mérő fekete mááááák, jajj de régen, fogtam p.inááát
A múlt nyáron fogtam egyeeeet, majd megette a kezemeeeet.."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bolondember: bizonyám, így lesz

Aktív témák
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)