Hirdetés

Aktív témák

• neduddki

nagyúr

válasz escie #927 üzenetére

HI!

Hat ahigy latom ez mar kicsit szjizasitve lett:- ))) /pl. betutipusd felsorolsd/
    Amugy nemzetkozi term Juhasz Feri bacsi irasait kell kereslgeni, 8x eves az oreg de nizza-ba es koszegen /lakhejjek/ nincs annyi mit barhol a vilagban, usa, japo, auszztralis, aszme az ensz /vagy vmejjik szakositott szervezetenek promines szakmabelija/
    Mikor mondtam neki tavajj nyaron, hogy lassaban is lehetnem akkor az volt a vlasz: nekem mar nem lehet, nekem mar sienem kell:- )
    Amugy Turcsanyihiz visszaterve, MIttereandnak tanacsadoja volt, de ha jol tevedek, meg de Gaulle-hoz is akadt nemi koze:- )))
    A p[orsche storty: mikor leszerelt a porasche-tol vehetett egyet jutanyosan, az egy 928-as lett, fia egyszer elkerte hogy elmennyen vele vhiva, oreg monda, hogy ovatosan mert esik, a srac csak elindutl es jutott 50m tavolsagig lebontva nehany ott parkozo autot:- ((( azota nicns az oregnem porsche-ja
    MAsik: 911 versenyzett es mongya nem volt az neheze venetheto, csak kanyarban nem voltr szabad megmozditani labat gazaon, mert akkor vege volt es porog, aszongy ugy kellet a agaz alals megvalsztani, hogy aho bement ugy is gyutt ki,akkor rendbe vala

udv

neduddki

Aktív témák