Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Valamit jól csinál, mert a lényeg hogy a saját asztalára mit tesz le. Én is leszarnám hogy kinek az asztalára mit teszek le, ha annyi pénz folyna be az ablakon, amennyit ki is tudok dobni rajta.
Egyébként lehet hogy nagyképű, de én akárhányszor találkoztam vele, és szóba elegyedtünk, úgy beszélt velem ahogy kell.
Volt már itt erről vita, de megint nem akarok belemenni. Lényeg hogy ha valaki valamit kihasznál, ha más nem akkor az emberi butaságot vagy egyszerűséget, akkor nem utálni meg irigyelni kell, hanem úgy forgatni a dolgainkat, hogy mi is jól érezzük magunkat. Ha valaki a saját erkölcseit és igényeit összeegyezteti, és jóval szerényebb körülmények közt is jól érzi magát, azért ne szólja le azt aki gazdagságra meg arra vágyik hogy beszéljenek róla, és ezért hajlandó bármire
Amúgy nem érdekel, csak követem hogy mi van vele, ha már egyszer szinte mindennap összefutok vele.
Aktív témák
- E-book olvasók
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- xBox One x 1Tb lemezes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest