Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pedig egyszerű. Megutáltatták az emberekkel az idegen nyelv tanulást sokszor (pl. velem az oroszt amit rüheltem , aztán kiderült, hogy már minden normálisabb helyen angolt vagy németet lehet tanulni, jól le is maradtam gimiben)
Igazándiból az kéne, hogy fiatalon, gimiből fél évet az ember más nyelvterületen töltsön. Nekem kínszenvedés a nyelvtanulás, ha nem használom , el is felejtem.
Ennek örömére van két rigó alapfokom ( angol, német) azt pazony. Szvsz középfokra el se fogok menni, úgyse a papírt nézik, hanem hogy mennyire beszélek (vagy nem beszélek) az adott nyelven...
Aktív témák
Aktív témák
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Egyedi ékszerdobozka
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest