- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Mekkora igazság!
Ha egy kicsit odafigyel az ember a főnökére, akkor rengeteg mindent tanulhat tőle. Még azon is érdemes elgondolkodni, hogy ha a főnök nem lenne olyan, amilyen, akkor most lehet máshol dolgozna az ember, ami esetlegesen még rosszabb...
Édesapámnak van egy asztalosműhelye. Sok ember dolgozott már nálunk... Mindig jóban voltam velük, így sokmindent elpanaszoltak nekem apámmal kapcsolatban. Nagyokat hallgattam. Aztán apám is panaszolt nekem, őt is meghallgattam. Fura egy helyzet volt, mert volt igazság mindkét oldalban. De ekkor jött a felsimerés... Lehet jobb szakember az alkalmazott, de ha ezt nem tudja kamatoztatni, akkor azon a bizonyos létrán nem fog feljebb jutni. Így azt mondom mindenkinek, amit apám mondott nekem egyszer: ''Ha már egyszer elkezdtél valamit csinálni, akkor azt csináld meg rendesen, vagy ha úgy érzed neki se kezdj, mert jobb ma egy befejezett meló, mint holnap két rossz''
A marsallbot pedig mindenkinek ott van tényleg, de tudni kell használni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- PlayStation 5
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest