Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Ahogy nézem, nem az az. Amire én gondolok, az egy szám, amit az apeh ad ki, talán, és ennek a számnak a bírtokában tudok olyat csinálni, ha valaki eljön hozzám, telepítsek fel neki egy OS-t, vagy egy bármi programot, hogy valami számla félével igazolhatom az apeh felé az ebből a tevékenységből származó bevételemet.
Létezik ilyen vagy ez csak kábítás? Találtam közben egy ilyet: [link] Azt hiszem ez az, csak nem tudom a hogyanját a dolognak.
Arra volnék kíváncsi, csinált e már valaki ilyesmit itt.
Előre is köszönöm. -
Kidus
őstag
Van egy olyan modszer, hogy az egyik kezeddel megfogod a masikat ugy, hogy ( nah ezt nehez lesz elmagyarazni
) az egyik huvelyk ujjaddal megnyomod a masik kezed huvelyk es mutato ujja kozt, jo erosen. Az a jo, ha faj 
Ettol el szokott mulni a fejfajas, bar nekem csak kis ideig. -
rii
nagyúr
az hogy mirelit, jelen esetben az azt jelenti, hogy még fel kell dolgozni? Mer'a nem megy ....

sajna én magam is instant vagyok, és csak instant dolgokat kajolok ...
nálam így néz ki a főzés: felbont - megesz
Kidus: ez milyen kajesz volt? nyers hús?
nekem vödrös hal kéne'
:-/ -
dragonfx
veterán
hát nem tom szerintme epdig zsír..csak náluka hardcore úgy van mint amerikába a dance...
..elveszett műfaj....vagy menjél kashmirba a lufisok közé...na akkor inkább nem kell hardcore.Tudom ezek után enm mosom le magamról hogy drogos vagyok
..pedig nem vagyok az
Amugy az az Armin Van Buuren is király buli, jó pörgös tombolós....Tiesto is jöhetne már újra
-
Sipi
addikt
Na, megnyugodtam. Tényleg mélyen megrázott, hog ytetszik nekem a goa... Ezek szerint sima tinci-tánci zene kategóriát hallhattam.

Hallottam már goát is. (A linket nem merem megnyitni, ha nem probléma.) EGYESEK több órán keresztül azt dugdosták a gépem lejátszólistájába. Állítólag elég sok számot hallottunk (szerintem csak egyetlen egyet).
PeterkeT: most ez a PacMan hogy jön ide? Én csak sima, normál véres-lövöldözős-cafatolós játékokat játszom, semmi vetkőztetős póker.
Sipi -
brownus
veterán
-
Racecam
nagyúr
Annyira azért ne sajnáld.
Láttam, hogy élvezi.
u.i.: Arról már nem is beszélve, hogy máskor az élen jár a szívatásban (szigorúan csak virtuális értelemben), és erről a rénszarvas kollégám is tudna mesélni.
mod.: u.i.2: Bezzeg annyi esze már nem volt, hogy rákattintson Ladybug adatlapjára.
-
Lord Zero
addikt
a casco már le van játszva
szerk. lakhely miatt természetesen szór a dolog - de egyazon biztosítón belül, nem pedig az egyes biztosítók közötti viszonylatban, azt gondolnám
szóval furcsa, h ha pl blablabla városban laksz, akkor egy adott biztosító ajánlata a legolcsóbb az összes közül, míg ha ikszipszilonban laksz, akkor ugyannannak a biztósítónak az ajánlata a legdrágább az összes közül
namindegy
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
igaz, korrigálok: az én autómra, illetve a családban lévő, szintén az én nevemen lévő másik autóra is egyaránt az unionnak volt az egyik legolcsóbb kgfb ajánlata
az én autómra az unionnak volt a legkurvadrágább casco ajánlata
ps. valóban van eltérés az egyes autók esetén, ezt aláírom, de meglep, h ekkora a szórás -
Tárgynyereményre nem vonatkozik amit írtam, volt is ebből felháborodás anno a tv-ben. A srác nyert valami 4-5 milliós autót, és 1 hónap múlva jött a csekk 1,5-2 millióról, mint adó és totál ki volt akadva.
alitak #321: a tárgynyeremény piaci értéke alapján adózatatják meg. Tehát be kell fizetni x ezer forintot. De meg van határozva, mekkora összegű nyereménynél kell adózni utánna. (Nem, az kulcstartók után nem kell.
)
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
De én nem azokban lakok, hö.

Az újak egyébként is mintha kombicirkóval lennének szerelve.
Ja, a környékünkön meg nem is épül semmi új.
Xpod: sajnálom, belső IP-je van, kívülről úgysem érhető el. Ráadásul Gentoo Linux fut rajta, rendesen beállított tűzfallal.
Próbálkozhatsz vele, de tudtommal egyetlen egy behatolási pont van rajta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Na tessék, oszt még kőbányainak vallja magát...

Remélem, nem a réges régen, egy messzi-messzi galaxisban történt péhányós összejövetelek emlékét akarod felemlíteni... Szép vót, jó vót, ölég vót.
Xpod: ha visszapattan, traceroute-olom, s kiderül, hol akadt el a ping. (A nyulamnak ugyanis inkább IP-száma van, mint neve...)
Télapu: csak és kizárólag más pingjét gyújtom meg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Aszittem, ismered lakhatási körülményeimet... A lakás vadonatúj, -an épült 1967-ben.

A konvektorok is akkorból származnak. A konyhaira a gázmester (miután ugrott egy félméteres hátast és összeszedte magát) azt mondta, hogy pár évig még biztosan nem lyukad át. A felületén található ujjnyi lyukak miatt pedig ne aggódjak, természetes kopás.
Sipi
Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán olyan hajnali öt fele elment megtölteni alábbeliket, remélem végzett. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

pedig az már nagyon súlyos.

Van olyan, amiről nem tudok?