Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Fryskitt
üzenetére
vagy telepítgetné újra a saját gépét ami ma hajnal 1kor leszállt
vagy telepítgetné újra haver notebookját, mert megkért rá
vagy telepítgetné újra munkatársnő gépét, aki volt olyan cukorfalat, hogy kölcsönadta, mikor kellett
vagy telepítgetné újra haver gépét, és menne el vele HDD-t venni
vagy rajzolgatná meg a beígért rajzokat 2 havernak, 3 rajz
vagy csinálná meg a beigért névjegykártyát egy csajnak ....
ha ne ma PH!zna O.o -
rii
nagyúr
úgy látom mindenki magasról leszarja mekkora geciség történt .... közösség ........ PIHA !!!!!! ... hol lehet itt közösségről beszélni, mikor ilyen szervezetten tüntetnek el dolgokat, és nincs önkritika az oldal gazdáiban?
-
rii
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
amúgy emlékszem, hogy kint volt a címlapon a reklámos iroményom is, különben hogy találták volna meg, ha még az __akármi__ rovatban sincs benne?
persze ... gondolom az elmúlt fél napban különböző bugok hada lépett fel szelektíven, és csak a kínos topikokban .... vagy nem kívánt személyek topikjában ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
írtam egy enyhe kritkát a PHnak a reklámokkal kapcsolatban, erre érdekes módon levették a címlapról, és még az AKÁRMI rovatban sem lehet megtalálni, ahová írtam a böfögésemet ...
[link] - Egyre több reklám a PH!-n címmel ....
valszeg nem véletlen tűnt el ...
és igen ... ez most a balhé helye mindamellett hogy nem érdekel az egész ...
azért nyögöm ezt ide is be, mert is sok volt az oylan hang melynek nem tetszett az új reklámozási forma ... -
rii
nagyúr
(#4635) Winner_hun :
'' ............. bár lehet egy két ember kedvét elvenné a fórumtól (ne legyen igazam, ha lesz ez a keyes akármi) ............ ''
én viszont azt mondom, ha bejön ez a key-es szar, akkor legyen érezhető a userlétszám visszaesés, mert már súrolja az oldlon található reklámmennyiség az elviselhetőség határát ....
--------- ---------------- ------------------- --------------
és a reklámok nem tájékoztató jelleggel, meg figyelem felhívó, hanem felszíólító jelleggel vannak itt, - mint minden reklám. És én ezt utálom. 10.000ból egyszer van arra szükség, hogy isteni sugallatnak nevezhessek egy reklámot, és azt mondhassam, ''de jó, hogy megtudtam''
a többi 99.9999 esetben a jó büdés nénikéjét minden reklámnak, mert tudom, hogy mikor és mi kell-szeretnék venni .....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
a Varga Ferenc - Egy bolond százat csinál - szám az milyen albumon van?
-
rii
nagyúr
mivan a pesti szökött csókával?
most megyek tekerni egyet, oszt' nemtom mennyi rendőrre legyek felkészülve..... -
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
voltam tekerni ....
volt köd .. harapni lehetett ... de nem volt jó....
visszajövök, mit látok, rosszcsont mikulások Kazincyt játszva mögöttes tartalmat adnak eglépelésemnek, ráadásul pszichotomatikus tünetekkel vádolnak .... O.o
méghogy betütévesztő.
neduddki írásaiból akkor meg a III. világháboró közeljövő-régmúlt eseményeit lehetne feleveníteni ...
-
rii
nagyúr
helyzetjelentés, angyalföld.
most megyek tekeni egyet
ha menet közben eldőlök, lehet, én is megütöm magam ....
utána meg azt aki miatt eldőltem ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
az hogy mirelit, jelen esetben az azt jelenti, hogy még fel kell dolgozni? Mer'a nem megy ....

sajna én magam is instant vagyok, és csak instant dolgokat kajolok ...
nálam így néz ki a főzés: felbont - megesz
Kidus: ez milyen kajesz volt? nyers hús?
nekem vödrös hal kéne'
:-/ -
rii
nagyúr
császtok ...
had' kérdezzem már meg, ha rákaptam a halra, mint kajaforás, akkor mit a legjobb venni az ár figyelembe vételével együtt?
nagyon csipázom az ilyen szardínia, vagy mi, konzerveket. De az túl kicsi kiszerelés. 500g-osak s vannak? vagy kilós kiszerelés? -
rii
nagyúr
No ... émmeg megyek boltba, veszek én is valami itókátokat, iszom egészségemre, ma forradalmat csinltunk munkahelyen, és mégis el lehetett kerülni, hogy fel kelleljen mondanom ....

csakis ''A'' betűs italokat veszek.
Asört, Abort, megApálinkát. -
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
nekem egy vágy van csak
mi most kitölti életem
mondjátok meg kérlek
ellenség lesz-e a szél nekem?
vagy nyugodt őszi idő,
mi még velünk marad?
Ugye csak soká látunk
fagyot, hideget, havat?
de látom,
neked meg pont a tél kell
biz'a nem is vágysz másra
vajon ki lesz majd, aki a havat hányja?
elszaladt az idő felettem
hajnal három
magam a gép előtt feledtem
ordíbálom magamnak rekedten
valaki inkább aludjon helyettem
forog a szemem veszettem
ezt a csatát az álmosággal elvesztettem
a pokróc alatt lenni mindig is szerettem
számolom a bárányokat kedvemszegetten -
rii
nagyúr
elmondom hát,
mi szél hozott engem erre:
megkérdezzem, milyen idő
mely jön pest mögyére?
szeretném tudni,
vajh fagy jön-é
vagy marad a jó idő?
válaszra válaszom lesz köszönő. -
rii
nagyúr
Minő hihetetlen.
Sasolom értelmetlen sorotok.
S közben tűnődöm.
Mi szél fodrozza sorsotok?
Mi történt, hogy értelmetlen szavak,
miket ide fostatok?
Mennétek vadászboltba,
lenne kitömött sasotok.
Se nem kérdeznétek többé,
miért, hogy néha
a kilencesek a hatosok? -
rii
nagyúr
bazzeg .. budapest ....
taxisok rémuralma a körúton.
megállt egy taxi a külső sávon ... beáltt elé még egy, meg melé mégegy...
azaz a kettő sávból kettő, azaz kettő sávot elfoglaltak ... valamí dínom-dánom foylt ott, nem akartam nézni, hanem sietttem tovább, lévén hajnal 2, és még nagy a táv mit meg kellett tennem, de tisztes távból is hallottam hogy az eddig láthatatlan indulatok hang formályában felszínre jöttek a taxis csapatok körül.
5 perc elteltével aztén a feltorlódott kocsisor szerenádot adott dudából, kürtből, meg ''a jó kurva édes anyád''-ból. Budapest.
Budapest.
Hajnal kettőkor akkora a forgalom a körűton, mint Egerben egy húzósabb délutánon.
Budapest.
több alutáplált, a társadalomba beilleszkedni már nem is akaró, és e felé különösebb reményeket már nem is tápláló ember jön velem szembe, mint akinek alkoholfogyasztása önszántából történik, vagyis csak ki akar rúgni a hából.
Budapest.
Húgyátfolyás a járda minkét oldalán, és középen, hajóvonták találkozása tilos.
Budapest.
aluljáróban diadalittasan viszi az egyik hajláktalan a kibányászott borsodi dobozos sör maradványait sorstárársának, mindez egy zord redőri szempár felügyele alatt történik.
Budapest
miért akarsz dohányozni??? menj csak végig agy körúton. Azt mondják az eredmény ugyanaz.
Budapest
csak a mai este folyamán annyi idegen nyelvet beszélő ember mellett mentem el, utaztam velük, mint Egerben 5 év alatt ....
Budapest. Körúton SexShopok a kilométerkövek.
Budapest, de csodás ...... :-/ -
rii
nagyúr
bazz', de durva ....
amúgy a gyerek biztonságosabb közlekedése gyerek-holtestek ''felhasználásával'' törtnik, beépített műszerek segítségével teszt-bábu lesz belőlük.
a eddig bábuk egy átlag amerikai jelenítettek meg (175/75ó0, vagy valami ilyesmi) és a gyerekbábuk ennek arányos kicsinyített mása...
ha jól'tom azért nem jók ezek a gyerek méretűre kicsinyített gyerek-bábuk, mert az arányok nagyon nem stimmelnek. Ezt csak azért írom, mert bábuteszt is látható a videóban. -
rii
nagyúr
sounde frogeéval bármikor alá lehet tenni azt az orginále kupak-reccenős hangot .. merhát'az az egyetlen pont, mellyel a hitelességét hitelesítik .....
szerk: levettem a smileyt, mert Racecam-recece szemeivel szinkronban forgott, ... (-:
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
szép értékek ....
no meg jó éjt.
hmmm ... én ma munka közben aludtam el majdnem, mégsem mentem sehova ....
ezek a mai mikullancsok minden lehetséges kifogást megragadnak, csak hogy a paplan védelemző melegébe bujhassanak, és mögülle szemléljék a világot mint az éji árnyaktól riadt gyermek sőtét éjszakákon
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
a TFT-k hogy állnak a DOT PITCH értékekkel?
CRT-knél, a jobbaknál ez 0,24 körül van, vagy max 0,26. ha jhól'tom.
szép disznó ára van ... 600-700.000 Ft egy olyan monitor.... és nem tud többet mint egy használt 21''-os CRT. Elég soká hozná be az árát a villanyszámlák csökkenésével ... (-:
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
de azok ár-érték aránya messze alul van egy használt profi CRT-vel szemben, nem? Csak arra pórbálok gondolni, mennyiből lehetne beredezni mondjuk TFT-kből egy DTP-grafikai stúdiót.
mennyi lehet az az általad írt monitor?
peterkeT: a kutyulinak szűkre szabott költségvetésből kell gazdálkodnia.
Ami pézbű' vett a tesóm egy darab 17''-os TFT 2005-ben (vagy mikor), abból én 2 db 21''-os CRT .... 
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
megadom magam ....
csak a samsungnak azt a fajtáját szörnyen utálom, meg minden abba a kategóriába sorolható új CRT-t ... én a használt CTR-k pártján állok ...
egy olyan samsung 46.000 péz' 19''-osban, míg egy SONY Trinitron képcsöves használt SUN/SONY monitor 21''-ban ,meg csak 28.000. :-/
-------- -------- ---------- ------- -------- ------- ---------- ------ -------- --------- ------ - -------
sokkal nagyobb bajom nekem most, hogy úgy érzem péntek van ... :-/ -
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
a google olyan mértékű számomra erőszakos módon (pld. javasolátk, hogy a háztartások zajából had' vegyenek fel 5mp-et, hogy jobban irányoztt reklámokkal tudjaák bombézni a zarra nem érdemest) akar még több térny nyerni magának, hogy nem lehetne inkább... ''barátod a yahoo''-t jelmondatul választani?
kérdésem csupán érdeklődő, de komoly, és mindekihez inézettett, ki olvassa e sorokat ....
kéretik nem körberöhögni ... -
rii
nagyúr
bazzzzzzzzeg ... mennyire éreztem én ezt ...
úgy láttam még régebben, hogy ha van egy adott együttes egy adott albuma, ami mondjuk közel is áll hozzád, meg az együttest még szereted is, de lehet mégsem tetszik az az albumuk, de ha sokáig hallgatod, akkor meg már annyira megszereted, hogy le sem bírod tenni, és csak azt az albumot hallgatod .....
most így vagyok a RHCP - Stadium Arcadium albumával ... kb 2 hónapja megvan nekem, de csak a 21st Century című szát tetszett róla ....a többit erősen felejtősnek itáltem magamra nézve .....
de már 2 napja az van, hogy csak bevágtam a winampba a RHCP directory-mat, és ugyanazok az albumok ismétlődtek rendre, és ma már mondom, bazzeg ez írtalmatlan kellemes, dallamos, ... melyik album lehet ez? Hát a Stadium Arcadium .........
uff
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest