- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nem arra gondoltam, hanem az OT-vel kapcsolatban. Akkor úgy mondom, mije nem volt? Na, de erről egy szót se..
más: Mond valakinek valamit az hogy: pink.livedoor.com ? Vagy : www.nakedheart.info ? Csak mert kaptam egy mailt, még természetesen meg sem nyitottam, de NOD-on átjött, melléklete nincs, és ezeket a címeket találtam a forrásfájlban, az első egy usernév@ -al az elején a feladó címe, de a feladó neve és a tárgy helyén egy igen bizarr karaktersor áll. Nem tudok mit kezdeni vele, persze beteszem szűrőbe mindkettőt, de gondoltam hátha valami ártatlanabb dolog.
Vagy sima spam, dobjam be szűrőbe, töröljem és felejtsem el? mod: Gugli nem ad biztató dolgokat..
Ilyen e:![[kép] [kép]](http://img292.imageshack.us/img292/216/strangemailag6.jpg)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- AMD FX-8320 + Cooler Master Toronyhűtő
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest