Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nem arra gondoltam, hanem az OT-vel kapcsolatban. Akkor úgy mondom, mije nem volt? Na, de erről egy szót se..
más: Mond valakinek valamit az hogy: pink.livedoor.com ? Vagy : www.nakedheart.info ? Csak mert kaptam egy mailt, még természetesen meg sem nyitottam, de NOD-on átjött, melléklete nincs, és ezeket a címeket találtam a forrásfájlban, az első egy usernév@ -al az elején a feladó címe, de a feladó neve és a tárgy helyén egy igen bizarr karaktersor áll. Nem tudok mit kezdeni vele, persze beteszem szűrőbe mindkettőt, de gondoltam hátha valami ártatlanabb dolog.
Vagy sima spam, dobjam be szűrőbe, töröljem és felejtsem el? mod: Gugli nem ad biztató dolgokat..
Ilyen e:![[kép] [kép]](http://img292.imageshack.us/img292/216/strangemailag6.jpg)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest