- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nem arra gondoltam, hanem az OT-vel kapcsolatban. Akkor úgy mondom, mije nem volt? Na, de erről egy szót se..
más: Mond valakinek valamit az hogy: pink.livedoor.com ? Vagy : www.nakedheart.info ? Csak mert kaptam egy mailt, még természetesen meg sem nyitottam, de NOD-on átjött, melléklete nincs, és ezeket a címeket találtam a forrásfájlban, az első egy usernév@ -al az elején a feladó címe, de a feladó neve és a tárgy helyén egy igen bizarr karaktersor áll. Nem tudok mit kezdeni vele, persze beteszem szűrőbe mindkettőt, de gondoltam hátha valami ártatlanabb dolog.
Vagy sima spam, dobjam be szűrőbe, töröljem és felejtsem el? mod: Gugli nem ad biztató dolgokat..
Ilyen e:![[kép] [kép]](http://img292.imageshack.us/img292/216/strangemailag6.jpg)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sorozatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 1TB! Desert Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest