Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hűha , jó kis medence
A lányoknak jó dolguk van

-
MarKoo
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Jaja. Lassan illene lefeküdnöm, mert holnap egy cirka 6 órás Windows reinstall vár rám, és utána roppant élvezetes hardver teszt. Nem is kéne újrarakni a Windowst, csak azt szeretném hogy egy friss rendszeren mérjek, nehogy hibás eredményekkel kábítsuk az olvasókat, mert akkor nekem annyi.

Amúgy meg akartam magam kímélni ettől a 6 órás munkától, éppen ezért készítettem is 2 ghost image-t, viszont nevetséges módon mindkettő használhatatlan. NTLDR-t hiányol, amikor meg megkapja, akkor újraindul még mielőtt elkezdene tölteni a Windows.
-
MarKoo
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
A bukásra célzol? Ott volt az a 0.1% esély, hogy nem húznak meg, és amilyen szerencsés vagyok, így is történt. Anyám meg kihagytam a dologból, van neki elég baja így is, nem akartam álmatlan éjszakákat okozni neki. Elmentem a nővéremhez és vele beszéltem meg.
Basszus nem tudok kihívni valakit sétálni, mert sms-ben csak számokat tudok írni, és nincsen kedvem a telefonomon a Windowst újrarakni.
Pedig olyan szívesen sétálnék, de persze nem egyedül egy ilyen szép nyári estén. -
Kokkantas
senior tag
-
Racecam
nagyúr
Most mi van?
Mindenki csak nézelődik?
-
piqla
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzta!
Ladybug megsuti telaponak, nekem es ofkorz neked a 300 palacsintat, majd csobbanunk a littleoceanben. Ez lesz! -
Agostino
addikt
Üdv.
3073.peterkeT - benne van a listában, az azt monjda, hogy kompatibilis. Ha hazaszabadulok, akkor kikapom öcsém gépépből ugyanezen fajtát, ami csak annyiban tér el, hogy AlCu nem Cu, aztan ha belemegy, go to bót.
3077.Kalandor - Nem rossz ötlet, meglesem holnap. 64-hez csak ennyit: ''Hogyha egyszer sok pénzem lesz.... '' : )) -
Panther
HÁZIGAZDA
LOL [link]

-
tiv61us
őstag
ja, az elso sor telaponak ment
-
tiv61us
őstag
amig nok vannak, addig el a szerelem
QuarK: setalok en 20 percet ha setalni akarok, de ha hamburgerezni akkor nem
fiam, ne viszkizzel dzsokival, majd en felmegyek helyetted -
törölt tag
Tud valaki nekem mondani egy ingyenes cdkép író progit?
Alkoholtól fagy a gépem, nero nem ismeri az imgt.
Sürgős lenne.
-
parandroid
félisten
Jelentem, készen állunk a nyárra: [link].
Vlad, add fel. Reménytelen. Nincs esélyed ellene.
Agostino, vedd meg bátran, nagyon jó ''kis'' hűtő, de a kompatibiliási listáját át kell nézni, vannak alaplapok, amire nem megy fel a processzorfoglalathoz túl közel elhelyezkedő kondenzátorok miatt. A Zalman oldalán folyamatosan frissítik ezt a listát.
p -
ladybug
őstag
Nehezen. Kint még egész jól érzi magát, szinte mindig árnyékan vagyunk. De ittbent (tetőtérben lakunk) nagyon melege van, és sokat nyűgösködik. Semmi és sehogy nem jó neki.
Borka pedig élvezi. De ő is inkább az udvaron szeret lenni. Ki-be szaladgál a medencébe.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Üdv.
Tegyék azt, én is Zalmanon töröm a fejem : [link]. : ))) Mondjuk ennek még kicsit utána kell olvasnom, bár azért 2.1Gbot csak meghűt a szentem.
Nade nem akarok nagyon on lenni. : )
Elfogyott a mézes-sós mogyóróm. : ((
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nemtok olvasni
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Agostino
üzenetére
Kopieren, einfügen, löschen.
A sors fintora, hogy nem sokkal utána sikerült egy notebookot szereznem, és német billentyűzet volt rajta. Mondjuk mindegy, mert vakon gépelek. Egyébként az a vicc, hogy amúgy nem tudok németül. 
Nem merem a Zalmant ajánlani, mert lesznoboznak...
p -
Agostino
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Üdv.
Datein laden, datein speichern...hajajj nagyon poen a német számtech nyelv. : ))
Mellesleg kinéztem már magamnak pár hűtöt 10k körül, a gondom csak az, hogy nem vagyok biztos abban, hogy elférnek a házban. : / -
estie
tag
Sziasztok

Éppen csináltam egy sztárfotót a pockomról. Gondoltam ezt érdemes megnézni nektek is, mert a tulajdonságait még az állatorvos is megdicsérte
[link] -
ladybug
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Bizony az van. És ha Te így szenvedsz, akkor gondold el, hogy az 5,5 hónapos Picink mit áll ki. Ő még el sem tudja mondani, hogy mi lenne jó neki.
Amúgy most kezd elviselhető idő lenni. Tárd ki az ablakot, csinálj huzatot, és ha teheted, menj ki a levegőre.
És különben meg, nemrég még azon sírtatok, hogy milyen hideg van, mennyi eső esik. Nesze Nektek, itt a meleg, akkor most örüljetek neki. -
parandroid
félisten
válasz
Agostino
üzenetére
A 64-65 fok még jóval alatta marad a normál üzemi hőmérsékletnek. Nem kell félteni. 80 körül kezdhetsz aggódni, 90-nél meg lehet, hogy tényleg gond van. Egyébként egy jó hűtő nemcsak jól hűt, de csendes is. Sokan vannak, érdemes körülnézni.
Amúgy nem flém, de emlékszem, egy korábbi munkahelyemen volt egy Thunderbird magos Athlon 1400MHz-en, amit iylenkor nyáron csak 1300-on lehetett járatni, mert 1400-on fagyott. Asus lap volt alatta, az olyan 75 fok körüli értéket mutatott. A közhiedelem szerint az Asus lapok szenzorai alámérnek. Ráállítottunk egy külön géphűtő ventit a projektre, hogy a levett oldallap helyén fújjon friss levegőt az egész gépbe, azzal azért működött. Valami DTK egybe-konfig volt egyenesen Deutschlandból, mert a főnök szerint csak a német gépekben szerelt gépekben lehetett megbízni, a magyarok hülyék hozzá. Német volt, természetesen... A másik konfig egybként egy 800-as Duron volt Asrock lappal, és úgy kellett belekönyörögnünk még 128MB RAM-ot, hogy menjen valamennyire.
A Photoshop az valami rémálom volt vele... A PageMaker meg magában is egy rémálom.
Főleg, hogy német nyelvű volt az összes szoftver. Ja, Nein, Abrechen, lol. Az, hogy neki jó volt a 400-as Celeron is, ahhoz már hozzá sem szóltunk.
Na jó, ez már vagy 4 éve volt...
Elnézést a nosztalgiáért. Nem volt egy szép időszak amúgy, jó hogy vége.
p -
Agostino
addikt
Üdv.
Nem jó ez a meleg, a gépem is panaszkodik, hogy neki is melege van, sőt ma mintegy lázadásképpen 5x fagyott le, szóval jól elleszünk mi itt ebben a gatyarohasztó melegben már érzem. Abba belehalt, ha VDal, feliratot égettem. El kellene gondolkoznom egy komolyabb hűtésen, nem poen ez a 64-65°C..... -
Loretto
veterán
Aki jó zenét akar: [link] Mp3 részből kettőt meghallgattam, nagyon tetszik.
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én mindig szerelmes vagyok!!

És igen, azért mert az jó dolog.
u.i.: És aggastyán tiv is. Szerintem....
(Most is éppen a versén dolgozunk, mert én is beszálltam a projekt-be.)
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
OnOnOnOnOnOnOnOnOnOnOnOnOnOnOnOnOnOn
-
neduddki
nagyúr
HI!
'' Fáradt vagy, és úgy érzed, hogy széjjel tép a szél,
S a városban nincs egy hely hova hazamehetnél,
A lány, akit elhívtál és el is ment veled,
Eltűnt, pedig ráköltötted az utolsó pénzedet.
R. Nincs egy hely, nincs egy hely, nincs egy hely.
Nincs egy hely, ahova mehetnél,
Nincs egy lány, nincs egy lány, akit szerethetnél.
Nincs egy hely, nincs egy hely, nincs egy hely,
Nincs egy hely, ahol megpihenhetnél,
Nincs egy lány, nincs egy lány, akit megölelhetnél.
2. Várótermek füstje marja a szemed,
Ahova elmennél, oda drágán adnak jegyet.
Megőrülsz egy nőért, a bőröd is viszket már,
A lelked is eladnád, ha egy ágyhoz juthatnál.
R.
Hé kóbor angyal, mindig alulmaradsz,
Csak akkor nyerhetsz, ha magad ellen fogadsz.
3.Nincs neved, nincs címed, senkit nem érint, hogy vagy!
Vajon ki tudta eddig megjegyezni arcodat?
Angyal zuhan tépett szárnnyal a farkasok közé,
Gyilkos álruhában jársz, de az arcod az áldozaté!''
udv
neduddki
p.s. Bash elirtad... :- ))) oda 8-as kelelt vona:- ))) -
LOTR
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
pont most volt a Frei dossziéban, hogy milyen fiatalító szereket találnak ki, és mutattak képeket nagy sztárokról, hogy kezelés előtt több, mint 10 éve, és most hogy néznek ki -mondhatom fiatalabbaknak tűntek az új képeken-, lehet, hogy Bash is alávetette magát egy ilyen kúrának

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Kokkantas
senior tag
Kiba meleg van áááááááá.
Szétoffolomazoffot!!!!
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
Mit kéne itt látni? Nekem azt mutatja, hogy tényleg jól logikáztam ki azt a **-ot.
Bash: Ez poén, én eddig abszolút abban a hitben éltem, hogy 25-30 közt lehetsz.
Meg is lepődtem hogy az jött ki a logikázásom eredményeként, ami. De gondoltam akkor már beírom. Erre talált. 
Más: Lett tök jó új email-címem
-
(Kolombusz)
veterán
Megörjit ez a sok krosszmotor, meg repülő, ami járkál.
-
_az
senior tag
hi!
hát nemtom hova van értelme ezt írni, sebaj
meg tudja vki mondani, hogy kb mennyi adatforgalommal jár egy webkamera működtetése?
tehát hogy a fel-letöltés mennyit foglalhat el kb... pl msn-el... ott ugye 320*240 a felbontás, mondjuk 15 v 30 kép másodpercenként... semmi tragikus, csak pl fileküldésnél ugye lassul a képátvitel, meg ilyesmi(512/128nál), csak kiváncsiskodom
amúgy merre találom a nagy webcam topicot? nyomát se leltem ilyesminek
-
ngabor2
nagyúr
de érdekes dolgokra képes a 8 bar nyomású nitrogén
itt ''szórakozok'' vele, oszloptöltés, meg egyéb játékok címszó alatt. -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztos, hogy csókolni akarod, lehet egyszer behajtja

Mondjuk az érdekes látvány lehet, egy birka csókolgat egy papírzacsit.
LOTR #3031: ne merészeld! Ide kérjük a linket róla.
[Szerkesztve] -
-
LOTR
addikt
EuroSporton motoGP-t nézitek?
kurva nagy esések voltak, 14:30kor lesz az újabb rajt
még az ismétlések mennek ha valakit érdekel még talán láthatja -
Bash
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Darn right it is true!
-
jeges
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
én meg fél5kor keltem. az olasz-usa meccset megnéztem, oszt jónapot.

-
-
parandroid
félisten
-
Bash
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hajszálnyira vagyok az **-től (nem merem beírni, de még kétszámjegyű).
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Na ne faraszz zala-ban birkaporkolt??? ezty nem hiszem el... az ossze zalai simerosm kozul Te vgay az also aki kijeti a szajan hogy birkaporkolt:- ))) arul dmar en honan szarmasztok si valojaban:- )))
udv
neduddki -
parandroid
félisten
A héten 6 napot dolgoztam. Ma délután is be kell mennem, úgyhogy engedélyeztem magamnak egy pihizős reggelt. Ehhez képest 8-kor már fent voltam, és a korábban már említett trauma ért.
Na, megyek, eszek egy kis birkapörköltet. Mert itt hat órval előbbre vagyunk, és már mindjárt ebédidő van.
p -
-
Sátán44
addikt
A Flóbert (vagy mittomén) pisztolyra mennyibe kerül az engedély?
-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Lehet, hogy nem is vagy olyan pléhfejű, mint ahogy látszik, egyre inkább papírrobotra hasonlítasz.
Vasárnap reggel van, -6 óra az időeltolódás, számold ki mennyi az idő itt. -
jeges
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
nem hiszem, hétvégén sem alszom 5-fél6nál tovább (max keményebb partik után), én kelek legkorábban itthon.

-
jeges
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
méé nem kelté' korábban?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Te már nem vagy szerelmes, Télapó? Vagy épp azért mondod, mert tudod, hogy az jó dolog?

Quark: a lágytojás olyan, mint a főtt tojás, csak előbb ki kell venni a vízből, ezért még folyékony marad a belseje. Fincsi. Viszont nem tudom, hogy nálunk ki zabálta fel az összeset, mindenesetre mire felébredtem, nekem már nem jutott...
p
Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A lányoknak jó dolguk van

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A sors fintora, hogy nem sokkal utána sikerült egy notebookot szereznem, és német billentyűzet volt rajta. Mondjuk mindegy, mert vakon gépelek. Egyébként az a vicc, hogy amúgy nem tudok németül.