Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
DragonR+
üzenetére
Ha van jel a neved előtt, akkor ez alapján nem zaklathat, de sajnos nem lehet tudni, hogy melyik cég honnan szerzi meg az adatokat, tehát nem a telefonkönyv adatait felhasználva tuti meg lehet keresni. Legalábbis van rá példa. Mindenesetre nagyon határozottan rá kell kérdezni, hogy ugyan honnan, mi alapján keresett meg pont téged ezen a számon az illető, és amennyiben a telefonkönyvet mondja, úgy akár perelni is lehetne(csak q nehéz) ha máshonnan, akkor is rá kell dörrenteni, hogy mivel sehol semikor nem járultál hozzá az adataid felhasználásához, ezért legyenek szívesek leszállni rólad, ellenkező esetben jogi lépéseket teszel, és ezt a beszélgetést is rögzítetted már. Az esetek nagy részében ez hatékony, de mindig vannak újabbak, ez is tapasztalat.
-
-
DragonR+
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Profi vagy.

Már nekem is megvan. Csak egy telefonkönyv kellett.
''Az előfizető kérésére az előfizetői adatok tudományos, közvélemény- vagy piackutatás, valamint direkt marketing célokra nem használhatók fel.''
Mod: Ez alapján zaklathat engem a közvéleménykutató telefonon?
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
fakk.. és looooool
[link] -
DragonR+
aktív tag
T. Offolók!
Meg tudná mondani valaki, h mit jelent a telefonkönyvben a telefonszám előtt elhelyezkedő paragrafus jel?
Azért ide írom, mert itt mindig okos emberek vannak.
Előre is köszi.
Üdv, DragonR+
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Berakod a DVD neronak megmondod DVD másolás image recorder-el Előszőr lenyomja isoba,majd DVD csere és írja is.Ha ismeri azt a formátumot a DVD íród akkor lefogja játszani.De úgy is csinálhatod, hogy valami iso készítő progival csinálsz iso-t,majd kírod valamivel. Sok lehetőség van

[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Van egy műsoros DVD-m, amit át szeretnék másolni, hogy fogjak hozzá? Csak egy meghajtóm van.
Ha image-fájlt akarok írni, az fog sikerülni, és utána lejátssza majd az asztali lejátszó? Van video_ts, audio_ts könyvtár meg egy track1 nevű zene, de az külön ablakban. -
Integra
titán
HAHAHA

[link] -
MarKoo
addikt
Mostmár biztos, hogy nekem meg a nyaramnak annyi.
Haza se megyek. Ez a tanár rettentően utál. Ha előtte ugrok ki az ablakon, akkor is megszopat.
-
QuarK
senior tag
Security violation-ra hivatkozik az Operában az Error console. Szerintem nálam lesz a hiba.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
igen, eltunk egy ido utan (19 mp)
meg kukiban eltarolja, hogy mar megnezted (banner_nokia_n80_layer 1)
a kuki 5 perc utan evul el, ha jol latom, vagyis ha 5 percelteltevel nezed meg ujra a fooldalt ismet feldobja a hirdetest
kozben megneztem azt is, hogy ha nincs flash, vag nem megfelelo verzioju (< 6), akkor meg sem jeleniti -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyszer végigjátssza magát, aztán magától is eltűnik. És 5percenként csak 1x látszik.
QuarK: Nézd meg a JavaScript Console-t hogy nem ír-e vmi hibát! Illene neki.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most hogy említed, 10mp után tényleg eltűnik, ámde semmilyen kattintásra nem reagál.
-
tiv61us
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
sokat hianyoztan 3-ik altalanosban elovilag orarol, volt egy baratnom, de ezt most nem meselem el
majd irok rola egy konyvet
ja a vicc megvan , vagyis valami remlik
khm. utananeztem a szarvasbogarnak azt irjak europai faj.....
lehet amit en lattam atjott hajoval...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
mozilla alatt is ugyanugy ott van
probald meg esetleg torolni a mobilarenas kukit (jobb helyeken ezek a hirdetesek csak 1-2 alkalommal jelennek meg naponta, es ezt kukik segitsegevel oldjak meg)
QuarK: anelkul semmi sem latszik belole?
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Flash települve van?

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
igen, olyasmi, de az a gusztustalanabb fajta, amit nem fog meg a popupblocker sem (asszem)
ugy mukodik, hogy a hirdetes az oldal egy eleme, mely a tobbi elott (felett) lathato, kitakarva az oldal tartalmat, de egy kattintassal a sarokban levo x-re be lehet zarni (pontosabban nem bezarni, de arra mar nem emlekszem, hog7y mi tortenik vele - tan csak lathatatlan lesz) -
BlacKSouL
addikt
Ma ... beszélek összevissza ... szóval tegnap megtörtént amiről azt hittem hogy idén nem fog. Szinte egész nap sütött a nap, és szabad levegőn leizzadtam. Nem hittem volna. Sőt, továbbmegyek, fokoztam az élményszintet: megkapattam magam a nappal. Most kellemesen bizsereg a vállam, remélem nem a kisrákok készülődnek kifelé
De legalább nagyanyámnál meg pikpakk lekaszálódott az árokpart. Továbbá láttam egy akkora szarvasbogarat, amilyet még csak könyvben. Tudom hogy mekkora nagyok, láttam(sőt fogtam) is már nem egyet, de ez extrém példány volt. Csak tippelni tudom a méretét, kb 10-12cm-es hosszú lehetett. Olyan méltóságteljesen repült a levegőben, és olyan finoman manőverezett, mint az a modellgép az egyik korábbi linkemen. És nem vízszintesen, hanem szinte függőlegesen repült. Komolyan mondom, nagyon tetszett. Nem vagyok oda a rovarokért, de ez már nem is tűnt rovarnak. És azok a bődületes fogók..Egyszer egy kisebb példány közé akadt nagyanyám ujja, majdnem átszúrta csontig kétoldalt. Hogy a vérbe tud akkora erőt kifejteni
[link] [link]
Szegediekhez kérdés: a Hóbi és a Lesz Degesz megvannak még? Nem sokszor voltam Szegeden, akkor is főleg a barátok, gólyabálok(és a fiatal p....k) miatt, de a vacsorákat általában e két helyen költöttük el, s nagyon szívemhez nőttek.
'ccakát mára. Ehh, tegnapra..
PS.: Tiv61: tudom, ott a bogarak is sokkal nagyobbak
-
Winner_hun
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
nem jön be.
Viszont: Amit adtam linekt a macskás hülyeségről, azt osztálytársam adta, de nem tudtam megnézni így elküldte a filet. Azt írta, hogy click here to get plugin
namost klikkelek, de mediaplayer frissítést akar leszedni. Leszedtem, de kiírta, hgoy az enyém frissebb és nem lehet felpakolni. Ilyenkor mi van? -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ahh, ilyet lehet keszen vennie => Bovebben: [link] (felteve, hogy bejon az oldal)
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az addig tiszta sor, hogy belemászott, nade onnan hogyan fog kimászni? O.o
-
Winner_hun
félisten
[link] hogy mire nem képesek a macskák

-
lesaux
veterán
Az igazi bizniszmen:
[link]
És ne idegesítsem fel magam. -
ladybug
őstag
Candle light and soul forever
A dream of you and me together,
Say you believe it, say you believe it,
Free your mind of doubt and danger,
Be for real don't be a stranger,
We can achieve it, we can achieve it -
MarKoo
addikt
Kivonom magam a forgalomból. További jó társalgást.

-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
That makes two of us.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
persze, van
10 rakeresek a felhasznalokeresoben a moderatorokra, es hazigazdakra
20 a picit atirt kodban arra a linkre kattintok, ami egybol a pu ablakukat nyitja meg
30 nyitok 46 db ie ablakot
40 mindegyikbe bemasolom ctrl+v-vel a szoveget
50 nyomok 46db ok gombot
60 megkeresem panther-t, hogy mi a halalert nem ment el, csak 5-6 darab
65 panther orvosolja a hibat
70 goto 10
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Örömmel jelentem, a sok időjáráson siránkozó fórumtársnak, hogy ma enm is votl hideg, mitöbb mi még strandoltunk is
Szép barna lettem
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hehe - a multkor olyannyira foolproof volt, hogy elkuldtem 46 pu-t (46 kulonbozo cimzettnek), es 5-6 ment csak el belole
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
egeszen pontosan ugy van, hogy ketszer ugyanazt, ugyanannak az embernek 10 masodpercen belul nem tudod elkuldeni
nalad 20mp volt a ket post kozott -
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha kétszer küldöd el, az ellen nem véd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem megy valamiert.
Telon mukodik az infra, laptopon szinten, engedelyezve, minden ok. Megse megy.
Nem nekem kell, de nokia valoban, most szedettem le vele a Nokia Suitot, hatha...
Az nem lehetseges, hogy a telon korlatozva van az infra? -
parandroid
félisten
Telefonban a szükséges fájlon opciók menü, küldés infrán, és már küldi is át a gépre, ha jó helyen van a telefon. Nem kell ahhoz semmilyen program. De ha mindenáron progrmaot szeretnél hozzá, akkor ott a Nokia Data Suite a Nokia honlapján (ha jól tudom, neked is Nokiád van).
p -
Kidus
őstag
Mondjon valaki egy progit plz, amivel telorol gepre lehet infran adatot pakolni

-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Néha, de akkor is maximum egy számjegyű az érték.
-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
mp3 vagy kép teljesen mindegy, amíg bitekből áll és az interneten közlekedik.
Egyébként majd ha túlleszel 11-12. évfolyam matematika tantárgyon, akkor te is érteni fogod, hogy mi az a határérték, addig elégedj meg azzal, hogy a nullánál nagyon kicsivel több. -
Kidus
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt, hogy vagy nem jelenik meg, vagy fel orat kell ra varni.
-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az én szempontomból szinte majdnem teljesen mindegy, hogy fenn van-e vagy nincs. UW külföldi sávszélessége végtelenül megközelíti a nullát, egy átlagos méretű képre pedig nem vagyok hajlandó órákat várni.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha nem vagy szomjas akkor minek iszol ásványvizet?

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Háténezt nemértem
Feltöltöttem és nicns fent

hmm érdekes, megint töltöm fel, nem kérdezte, hogy felülírja-e. most akkor mivan? feltöltöm és nincs fent. grrrr
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
loituma remix

[link]
mod: vagyis mindjárt
mod2: mostmár fent van
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
MárK, peterkeT, Winner_hun!
''Itt nálunk egy átlagos felnőtt ember nemigen igényel többet 2-2,5 liternél. Különösen ilyenkor, amikor a júniusi napi középhőméséklet a 10 fokot sem igen hagyja el...''
Lehet, hogy ez az általános, de Winner_hun és én köztem nem én vagyok az, aki szomjas. Ha pedig szomjas valaki, akkor inni kell. Lehetőleg minél több vizet és rostos gyümölcslevet. -
Kokkantas
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ásványvizet pakolsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
Floridában nem éltem, de napi pár tízezer liter ásványvíz átmegy a kezeim között...

Egyébként nyilván függ az optimális beviteli mennyiség az éghajlati viszonyoktól, folyadékveszteségtől, fizikai igénybevételtől is.
Itt nálunk egy átlagos felnőtt ember nemigen igényel többet 2-2,5 liternél. Különösen ilyenkor, amikor a júniusi napi középhőméséklet a 10 fokot sem igen hagyja el...
p -
Bash
őstag
MárK, peterkeT, Winner_hun!
Látszik, hogy nem éltetek még Florida-ban sosem.
Finom ásványvíz nem árthat senkinek, nem vagyok sem testépítő, sem nagy testsúllyal rendelkező birka. -
parandroid
félisten
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Dell notebook topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.palfalva.hu/images/wcz/pic5272741.gif)

Haza se megyek. Ez a tanár rettentően utál. Ha előtte ugrok ki az ablakon, akkor is megszopat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)