Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tibz03
őstag
EZAZ!!!!!!

Rájöttem!!!!!
-
Racecam
nagyúr
Sajnos egy kis azonnal megoldást kívánó apró üzemzavar támadt a melóhelyen, ezért kicsit késve, de nem felejtve: erdey_a, VladimirR: bea?
u.i.: Pakson dolgozom..... -
Kidus
őstag
-
Eagl3
veterán
-
-
tibby87
csendes tag
Van itt 2 moderátor is!!! Légysz segítsetek!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tibby87
üzenetére
mi volt a nicked? nem valószínű, hogy törölve lett volna... hacsak nem hasonló stílusban nyomtad akkor is.
(1 utolsó hsz csernobilhoz: áprilisban, a 20. évforduló kapcsán az aktuális off topikban elég szépen körül lett járva a téma. mint kiderült, nem az, és nem úgy történt, ahogy kellett volna, és tervezték. de leginkább azért történt, mert hozzá nem értők parancsát állásukat féltő középvezetők továbbították állásukat féltő melósok felé, kikapcsolt biztonsági berendezések mellett...)
mod: lassú vagyok ma... -
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez lehetséges? Az a baj, hogy a jelszavamra sem emlékszem biztosan.
Azt honnan tudod, hogy nincs banolva? -
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Recon.
-
tbs
addikt
válasz
tibby87
üzenetére
Pedig már épp gondolkodtam egy az ország déli határára emelendő Alföldzáró-gát stratégiai jelentőségén: nemcsakhogy árvízvédelmi szempontból lenne kellemes, de megoldaná az alfőd elsivatagosodásának kérdését, végre lecserélődne az unalmas alföldi bioszféra is, energiát is termelne, és lehetne nyomást (hehe, érted: NYOMÁST) gyakorolni az arrafelé eső országokra...
-
tbs
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Örülök.

-
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Te meg ha tudnád, hogy nem 5 napos vagyok, nem írtad voln le ezt a hozzászólást.
Ez a regisztrációm 5 napos. Voltam én régen (réges-régen) senior is, csak egy jó ideig nem PH!-ztam, és sztem törölték a regemet. -
-
PazsitZ
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tényleg miért ír így? Nekem ez még 23 naposan se világos(de fiatal vok még
) csoda, hogy took írni vlagy nem is? 
[Szerkesztve] -
tibby87
csendes tag
Jó én befejeztem.
Legyen igazatok (valószínűleg az is lesz), ne robbanjon fel sose az erőmű, mindenki örömmel használja az áramot, amire csak akarja! (Én is ezt szeretném! Világbéke, meg ilyenek...
)
Bocsánatot kérek azoktól akiket esetleg lehülyéztem, bocsánatot kérek magamtól azok nevében akik lehülyéztek...
-
Eagl3
veterán
Itt volt téma a hányós smile? Találtam egyet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.smileyhome.de/smilies/frech/throwup.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Jó, mivel rólatok volt szó, ezt megkockáztattam...
tibby87: ''Én meglebegtettem, hogy nem esne jól a fejem főlé egy kis radioaktív szmog, erre mindnkinek én vagyok a köcsög.''
Te nem csak ezt lebegtetted meg, köcsögözni meg itt egyelőre rajtad kívül senki nem köcsögözött.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
tibby87
üzenetére
Senkinek sem esne jól a feje fölé az említett ''radioaktív szmog''.
De elég fura dolog egyenlőségjelet tenni az életveszély és az atomerőmű közé.
Kétségtelen, hogy ha elpukan egy, akkor sokaknak annyi, de cserébe elég ritkán fordul elő. És az, hogy előfordul-e ilyesmi, az nem az ''atomenergián'' hanem az embereken múlik. Aki nem bízik az atomenergiában, az valójában az emberekben, sőt, az emberiségben nem bízik.
Mond csak, ha te atomerőműben dolgoznál, megtennél-e mindent a biztonságos működésért? -
neduddki
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
HI!
Hat hogyne de aszem ne mondok inkabb semmit:- (((
Szigetjoz\ben a kialkult fojjo vizre epulo okoszisztem mar vegleg!!! eltunt hejette ''feleepult'' egy allovizes eletkozsseg /tehat ha most visszalanai fojjovizes vilag skor sem terne vissza az az okoszisztema okologusok szeritn akik a tszcsenek csinaltak a tanulmanyt mar jo par evvel ezlaott:- (((/
udv
neduddki -
Eagl3
veterán
Ajajjj... itt már gondok vannak
-
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igazad lehet. Erre nem gondoltam, amikor írtam, persze ez azért van, mert hülye vagyok.

-
Vérboci
addikt
válasz
tibby87
üzenetére
Vizierőművet? JÉZUSOM!

És mi lesz a környzettel? Ökológiai katasztrófa lenne. Már gyűjtöm is a csapatot a tiltakozáshoz. A halacskákkal, a madarakkal, a vidrákkal mi lesz?. Ahogy a kis vidragyerekek porrá zúzódnak az erőmű turbináinak szűrőjén... Ezt nem kívánhatod.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
ahh, hagyd - en is akartam neki emliteni, hogy jopar eve paksz adja az orszag energiatermelesenek tobb, mint egyharmadat (lenyegesen olcsobban, mint a hoeromuvek, vagy az import), de latod, eszervekkel nem lehet hatni ra (pl #4515-re sem igazan akar (tud?) valaszolni)
mint irtam, valamiert nem csipi az atomenergiat (imho valaki a kornyezeteben elultette a fulebe a bogarat, s sajat velemeny hijan azt hangoztatja), es probal uszitani ellene (raadasul eleg atlatszoan)
melle meg provokalni is probal, a kis ugyetlen - szerinted banoltassam? ;p
[Szerkesztve] -
tibby87
csendes tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Na jó, akkor tisztázzuk: NEM mondtam egy szóval se, hogy nem jó az, amit kapunk az atomerőműtől. Igazából tőlem elfér (amíg fel nem robban), de ha lenne helyette vagy 3 vízierőmű, az csak biztonságosabb lenne. Ezen felül több embernek adna munkát -> kevesebb munkanélküli. De ez már nem ide tartozik.
-
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ohh, csak pár perce ismerkedünk, de máris egymásba zúgtunk, igaz Vladimir?

-
Vérboci
addikt
-
neduddki
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
HI!
Eszegetik oket sajnso oleg rendesenes foleg a foldkozlebbn erepulo elemet keresoket... /tegyuk hozza hgy en s biorm okert, hijjab na technokrata vagyok:- )))/ de akkor atfoglamazom: kevesbe bontja a taj egyseget...
udv
neduddki -
tibby87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A csernobili eset is egy előírás-megszegés miatt történt (ha jól tudom).
A TV-ről meg annyit, hogy én ugyanabban hallottam a ''százezrek'' kifejezést. (Persze most mondhatnád, hogy én miért hittem el... nem tudom. Talán ugyanazért, amiért te is
) -
VladimirR
nagyúr
válasz
tibby87
üzenetére
akkor ne viselkedj ugy, hogy hulyenek tartsalak - de most mar egyertelmuve valt, csak flame-et akarsz kelteni - valamiert nem csiped az atomenergiat, es masokat is uszitani akarsz
az pedig, hogy egy reaktorbaleset, es egy atombombatamadas szazezreket olt meg, jelen vitaban nem teny, hanem feligazsag -
deniro2
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vááá, Csernobilban betartották az előírásokat? Nem? Nalátod. Igen? Akkor mégsem csak ez számít. Semmi gond az atomenergiával, de ismerjük már el, hogy bazi nagy bummokat lehet vele csinálni és az ördög soha nem alszik.
-
neduddki
nagyúr
Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Vicces képek
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/113.gif)

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/1krass_2_2_2.gif)