Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az lehet, viszont Barbiekultusz miatt a gyerekeket célozzák meg vele. És emiatt ugye a felnőtt réteg is kapcsolatba kerül vele, mert egy csomó kiegészítő (baba, pohár, újság, törölköző stb) jelenik meg ezzel a mintázattal.
Amúgy a rajzfilmek zöme azért lássuk be gyerekeknek készül, de a felnőtt is odaül és megnézi vele. Milyen jó is újra gyereknek lenni ilyenkor... -
ladybug
őstag
Lalallalalllaalllaaa.

-
ladybug
őstag
Hello Drágáim. Mi történik veletek? Alig vagyok itt, sok a dolgom, de jelentem beindult a folyamat.
Bár holnap nyugszom meg csak igazán. -
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akárhányszor ránéztem ma a Párom gépére, ezek a vödrök voltak ott. Sokszorosítottad őket?
-
ladybug
őstag
Nem tudom, mi van ma? Az összes szúnyog a szobában rán pályázik. Már 4 szúnyogtetem fekszik mellettem.
-
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hehehe, ez jó vicc.

peterkeT: Attól függ, mikor megyünk. Ha 5 év múlva, addigra Ping szegényem lehet, hogy bedobja a törülközőt. -
ladybug
őstag
Gyerekek, nyugodjatok meg most már. Otthon vagytok, este van. Különben is elmegy nemsokára.
-
ladybug
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Elmondtam neki, megértő volt. A rántott hús egyébként sokkal hamarabb készen van, úgyhogy most áttérünk erre. Ennek is éppen úgy fog örülni.
És nokedli is csak ősszel lesz megint, vagy ha esős nyári nap lesz. Teljesen leizzadok a tűzhely mellett. Nem fogok hőgutát kapni egy ebéd miatt. -
ladybug
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
A sajtoknak pont ez a lényege. Minél tovább érik, azaz penészesedik, annál finomabb.
Egyébként én is nagyon szeretem őket. Kedvesem szerint túl nagy mennyiséget eszek meg belőle.
Más: Nincs több palacsinta. Legalábbis ebben a melegben nincs. majd ősszel, vagy max este pár darabot.
-
ladybug
őstag
just one offspring at a time
Ez mit jelent? Fordítsa le nekem vki légyszi. -
ladybug
őstag
Idejét sem tudom, mikor voltam itt a PH-n egy óránál tovább. Senkiről nem tudok semmit, mire visszaolvasnék, elalszom. Így jártam. Tudom...
Remélem mindenki jól van.
-
ladybug
őstag
Aham, megint meccs van. Kezd ciki lenni, hogy nem is nézünk tv-t. pedig világbajnokság van. Csak hát mire eljutok eddig az időpontig, inkább mást csinálok.
-
ladybug
őstag
Nehezen. Kint még egész jól érzi magát, szinte mindig árnyékan vagyunk. De ittbent (tetőtérben lakunk) nagyon melege van, és sokat nyűgösködik. Semmi és sehogy nem jó neki.
Borka pedig élvezi. De ő is inkább az udvaron szeret lenni. Ki-be szaladgál a medencébe.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Bizony az van. És ha Te így szenvedsz, akkor gondold el, hogy az 5,5 hónapos Picink mit áll ki. Ő még el sem tudja mondani, hogy mi lenne jó neki.
Amúgy most kezd elviselhető idő lenni. Tárd ki az ablakot, csinálj huzatot, és ha teheted, menj ki a levegőre.
És különben meg, nemrég még azon sírtatok, hogy milyen hideg van, mennyi eső esik. Nesze Nektek, itt a meleg, akkor most örüljetek neki. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Küdljek privátot is?
Nem is vagy letiltva. Már megint be akarsz mocskolni.
Amúgy meg, nyomás fürdeni.
Mod: Jó éjt mindenkinek.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem több magyarázkodást nem igényel ez....

-
ladybug
őstag
Candle light and soul forever
A dream of you and me together,
Say you believe it, say you believe it,
Free your mind of doubt and danger,
Be for real don't be a stranger,
We can achieve it, we can achieve it -
ladybug
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Üvegből idd.
-
ladybug
őstag
Meg kell mondjam őszintén az ilyen cikkeken csak nevetni tudok.
Az éppen aktuális eseményeket eltúlozva, felnagyítva ábrázolják, írják le.
A férfi és a nő közötti ellentét....Persze. És az éppen a vb alatt egy focimeccs során derül ki.
Egyébként én szívesebben nézem a focit sokszor, mint Kedvesem.
BlacKSouL: Magas labda volt.
Sipi: Rúgjunk bele ketten.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Ez így van, Kisfiam. Előbb kellett volna gondolkodni, és ha nem is megfeszülni a tanulásban, de az órán odafigyeléssel és minimális otthoni tanulással meglett volna a stabil 3-as. Nem vagy Te buta gyerek, csak flegma.
És ne most sírj. Szedd össze magad, és próbálj megtenni most mindent, amit lehetséges. Ha más nem, kérj pár perc beszélgetést a tanártól. Állj elé és vállald fel, hogy lusta voltál, és esetleg kérj még egy esélyt.
Tudod.....
-
ladybug
őstag
Juj, de fázom. (Miért nincs didergős smiley?)
-
ladybug
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Majdnem úgy utálod, mint Kedvesem. Ő is rühelli, alapból.

Pedig mennyire csinos benne, ha felveszi.
Jaj, mennyire szeretem az egyenruhás fériakat bámulni. Ahh, ez ilyen hülye női dolog. Emlékszem anno a JAG-nek az első 5 percét azért néztem, hogy gyönyöködjek a szép katonai egyenruhás fériakban (és nem a színészek érdekeltek).
Racecam: Sok, szép római esőt láthattatok akkor. Azért örömteli, hogy volt 2 napsütéses napotok is.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Én rendszeresen sütök-főzök a nagyobbik lányunkkal már 2,5-3 éves kora óta. Anyósom és a dédi megjegyezte már többször is, hogy hogy merem? Nem félek, hogy magára önt vmit? Ezt rossz nézni! És hasonló megjegyzések. De eddig semmi baja sem lett, sőt már tudja, mit hogyan kell készíteni, hogyan kell a forró lábashoz nyúlni, hogyan kell kevergetni stb. Egyszer sem égette meg magát.
A forró olajhoz mondjuk nem engedem, de másban segít(het). -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nonono. Miért volt nagyon hasznos, hogy főiskolára jártál?
Nem aggódom. Azt hiszem, én is tudom mit kell tennem, hiába csak ''tanfolyamra'' jártam.
-
ladybug
őstag
Közben jegyzetelek. Mi lesz, ha a lányaink is ezt teszik?
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Te most fenyegetsz?

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Hahahaha, persze, mert Jane Fonda alig vmiben flangál az egész film alatt. Nagy színészi munka.
Lortech: Tudtam, hogy jön a link előbb utóbb. De Bashtől vártam.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Fura elképzeléseid vannak a jó filmről. A GUS-tól is odáig vagy, meg a Mennyei Királyság, meg a kedvencem a Barbarella. Tudom, nekem más az ízlésvilágom....
-
ladybug
őstag
válasz
MCGaiwer
üzenetére
A keresőben rákereshettél volna. Az pont azért van, hogy az ilyen kérdésekre választ kapj, azaz megadja az adott topikot, ahol megtalálod a kérdésedre a választ. De hogy ne kelljen most keresgélned, íme:
0 51 újonc 0
52 101 lelkes újonc 16
102 201 kvázi-tag 31
202 401 tag 61
402 801 fanatikus tag 101
802 1751 senior tag 181
1752 3501 őstag 271
3502 6001 PH! addikt 366
6002 10001 PH! kedvence 451
10002 17001 PH! nagyúr 601
17002 ? PH! félisten 851 -
ladybug
őstag
Édes Tildy, ne vedd már úgy a szívedre. Ezek a ''gonosz'' férfiak csak azt várják, hogy mikor hívhatják fel magukra a figyelmet, és ezt oly' módon teszik meg, hogy beszólnak Neked.
Nyugodj meg, válaszolj higgadtan, és fórumozz tovább.
Mod: Jah, és van finom bor is. Habár én is nagyon ritkán iszom alkoholt, de ezt aláírom.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Aham, szóval rávezettek, amíg nem voltam itthon. Azt hittem, magadtól jutott eszedbe. Borka is biztos örülni fog, meg úgy sem tudok nemet mondani Nektek.
Ááh, pedig már volt a héten 1x. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Készüljünk a Vízözönre. Még az is lehet, hogy kenyeret is sütnünk kell. Jézus, cak 2 kg liszt van itthon, meg 3 liter tej.

-
ladybug
őstag
Hol késik a szeretetEsik az eső
Megbolondult század ezEsik az eső
Meddig tart a türelemEsik az eső
Kérlek rajtam ne nevessEsik az eső -
ladybug
őstag
Nekem 5-re. Már úgy volt, hogy vmi pszichológiai tesztre kell mennem, ha az sem sikerült volna.
Esmein: Micsoda hangnem. Na, ilyet sem gyakran hallok Tőled. Tessék összeszedni magad. Azért vagy ott, hogy megtanuld. Senki nem várja el, hogy pár alkalom vezetés után már pikk-pakk menjen minden. Sikerülni fog, és kész. És ügyes leszel, és megtanulod. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha még írsz pár sértőt rólam, akkor nem. Igen, egyébként, arra gondoltam. De most kevesebb mennyiséget, és nincs túrós.
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Micsoda? Ne keltsd a rossz híremet.
Mérges leszek. -
ladybug
őstag
Bizony a gyerekek ösztönlények. Ha bántják, visszaüt, és nem nyavalyog. És dehogynem ennyire harciasak. Nem voltál gyerek? Te mit csináltál, ha vki megütött?
Amúgy biztos tőlem örökölte. Még a fiúkat is megvertem az oviban néha.
piqla: Én is imádok homokozni, és nyáron sokat szoktunk építgetni. Szívesen részt vehetsz benne. Van kis markolósautónk is. -
ladybug
őstag
Mindenki a focit nézi? Most tudtam meg, hogy meccs van.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig 2 szendvicset is ettem vacsorára. Vagy lehet, hogy uzsonna volt?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mérges leszek.
![[kép] [kép]](http://www.hirosportal.hu/sziv.gif)