Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nem egészen szeressem az ilyen hálót, ami nekem van... elkezdtem torrentezni (persze csak legálisan, linux-image-eket
), erre olyan belassulások vannak... nézegetem a modkert, mire valakinek a kérésére reagálnék, már végre van hajtva... iszonyú lag...
(amúgy meg nincs itthon söröm
) -
ngabor2
nagyúr
Mp3-ból írt audio CD-nél a CDDB lehetőség pedig nem játszik.
ezt cáfolnám. nem egy olyan mp3-albumom volt, amit a cddb helyesen megcímzett. innentől pedig nem hinném, hogy gondot jelent a végső formátum.
ha jól tudom, a cddb-nek a számok mennyisége, sorrendje és hossza számít. ezek után meg már mindegy, hogy flac, wma, mp3, vagy audiocd... -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
...és szépen be kellene írni, hogy ''Igen''
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
esetleg a tc-hez hasonlóan: ha be akarod illeszteni a szmájlit, akkor nyomd meg a köv. számot: (0-9, hogy legyen bőven variáció
) -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
de legalább volt belőle előre beharangozott szenzáció... ha már egyik terroristavezér se jön testvéri látogatásra kishazánkba, legalább az időjárást turbózzuk fel, szigorúan hozzáértés nélkül...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tibby87
üzenetére
mi volt a nicked? nem valószínű, hogy törölve lett volna... hacsak nem hasonló stílusban nyomtad akkor is.
(1 utolsó hsz csernobilhoz: áprilisban, a 20. évforduló kapcsán az aktuális off topikban elég szépen körül lett járva a téma. mint kiderült, nem az, és nem úgy történt, ahogy kellett volna, és tervezték. de leginkább azért történt, mert hozzá nem értők parancsát állásukat féltő középvezetők továbbították állásukat féltő melósok felé, kikapcsolt biztonsági berendezések mellett...)
mod: lassú vagyok ma... -
ngabor2
nagyúr
mi van ma reggel? a szokásosnál is sokkal álmosabb vagyok. nem is igazán egyszerű álmosság, inkább nyomott. ezen a kávé sem segít, aludni meg nem lehet
pedig ma éjszaka tudtam is aludni, bár túl sötét volt így, hogy nem világít a gépemen és környékén vagy 10 led... meg az a megnyugtató duruzsolás is hiányzik, amit kelt a 4 vinyó. -
ngabor2
nagyúr
pont erről van szó. meg kell találni a határt. az orvvadászokat úgy kellene megbüntetni, hogy mások elrettenjenek. az elkbzott cuccot jópár helyen egyszerűen elégetik... nem érte meg a felhajtás érte. a védett fajok az más téma. és igen, a pénz az úr sajnos.
az alternatív energiaforrásokkal majdnem egyetértek, mindössze a nagyságrendekkel van egyelőre baj. egyik alternatív erőforrás se tud egyelőre annyi energiát előállítani, amennyire szükség lenne.
az újrahasznosítás is szükséges... bizonyos mértékig. viszont ha utánaszámolsz, hogy1 kg műanyag flakon újrahasznosításához mennyi emergia szükséges, és mennyi szennyvíz (oké, általában biológiailag tisztítható) keletkezik... és ne csak az anyagi oldalát nézd, ez is egy oldalról környezetszennyezés. egyes hozzáértők szerint a papírhulladékot elégetni sokkal környezetkímélőbb, mint újrahasznosítani (ismétcsak festékkel és szerves vegyületekkel, rosszabb esetben nehézfémekkel terhelt szennyvíz, energia...).
Vlad: itt nem a zöldekkel, hanem a sötétekkel van a baj. aki azt mondja, zárjuk be gyorsan paksot, és építsünk a helyére szélerőművet. nincs tisztában vele, hogy az atomenergia is lehet biztonságos, ha nagyon odafigyelnek rá. márpedig ha valamire, akkor arra nagyon odafigyelnek. azt mondják, csernobil is felrobbant, és az atomerőmű volt... csak az ''apró'' különbségeket nem veszik észre. és nem is akarják, hogy szakértő, vagy hozzáértő elmagyarázza nekik. nem, a radioaktivitás az rossz, attól félni kell. ha megtudná, hogy micsoda sugárdózist kap nap mint nap... szerintem ólomba öntetné magát némelyik.
(lehet, hogy nem most kellett volna felvetni a témát, mikor aludni készülök... de így jártam. jó éjt.) -
ngabor2
nagyúr
látom, van, amiben egyetértünk
amúgy megnéznék egy ''harcos állatvédőt'', amikor nem épp egy 70-éves kifeszített bőrű milliomos vénasszony bundáját önti le festékkel, hanem egy bőrszerkós motoros és/vagy rockerbandába köt bele
rövid menet lenne ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(btw: az értelmetlen vadászatot én se támogatom. de az igazi sötétzöldeket beállítanám dinamót tekerni, ha már nem akarják a mindenféle erőműveket ''engedélyezni''...)
a másik ilyen téma az állatkísérletek. a sok ellenzőn kellene a kísérleteket végezni. vagy mikor hozzátartozója/barátja súlyos beteg lesz, akkor magyarázza meg neki, hogy most azért szenvedsz, esetleg halsz meg, mert megmentettünk ezért 50 db fehéregeret... hát igen, teljesen hasonló súlycsoport... -
ngabor2
nagyúr
a poén az, hogy a tehénből nem (csak) fart-ként távozik az a bizonyos 400l, hanem üzemszerű emésztés (aka. kérődzés) közben. tehát innentől kezdve 1 mód van: tilcsák be a kérődzőket, vagy állítsák át őket, hogy metán helyett pl. oxigént termeljen a bendőjük.
ja, meg a szibériai (olvadófélben levő) metánmocsarakat is be kell tiltani, menjen ki a grínpísz, és tüntessen a metánfelszabadulás ellen... -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
akkor rosszul tanítottak:
kisfiam ne lopj feltűnően, vagy ha már lopsz, akkor sokat lopj, mert azért nem büntetnek! -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
igazolás arról, hogy nem szerepel semmiféle bűnügyi nyilvántartásban, illetve nem büntetett előéletű.
-
ngabor2
nagyúr
debrecenben is kellemes kis idő volt, melóhelyre jövet jópár letört ágat és egy kidőlt akácfát láttam.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
és ki állította ennek az ellenkezőjét?
amúgy az én winem egy jó fél éve nem fagyott, nem hibázott, nem volt vele gond. a melóhelyen szaraxik, de az ottani rendszergizdák nem mindig állnak a helyzet magaslatán... -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
csak azért, mert ingyen van, intimbetétet is rendelnél? osszad szétfele a népnek, akinek szüksége van rá.
ja, és a wint ok nélkül nem szoktam fikázni. se a linuxot ok nélkül dícsérni. mindkettőről megvan a véleményem, egyik se 100%-os, de mindkettő jó valamire.
P.H.: jövő hónap elején veszek egy kultúrált házikót, tehát költözik. addig meg nem fogok uptime-csúcsot dönteni, tehát ki is kapcsolhatom. majd ősszel/télen, mikor kisebb a zivatarveszély. -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nekem vékonyak a betűk. legalábbis a linuxéhoz képest.
ha pedig elvakult linux-fan lennék (akkora, mint vagyok), akkor nem 1-2 nap múlva gyalulnám le a wint, hanem fél éve megtettem volna. és akkor lehet, hogy most nem tudtam volna valakinek segíteni.
kiváncsi vagyok, ki fogja lecsapni a magas labdát... tippem van
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
azoknak, akik hiányoltak: nem estem ki az emeletről, (még) nem lőttek le, itt vagyok. csak olyan dolgok voltak tegnap, ami rég történt velem, nem értem rá ph-zni (meg win-t bootoltam
). ma is elvétve leszek, más fogja a gépemet használni. -
-
ngabor2
nagyúr
egy rohadt apt-get dist-upgrade kavarásai miatt nem tudom megmutatni, hogy hogyan nézett ki a kajám, mielőtt megettem. pedig jól is nézett ki, és finom is volt.
kb. 2 óra múlva irány a vonat, és nyíregy. buli ezerrel
-
ngabor2
nagyúr
a nap tanulsága: a martininek 7 év alatt se történik baja

-
ngabor2
nagyúr
no, hazaértem. a rizset és a husit holnap csinálom, addig még el kell menni a bótba is, ami olyan csíkos, mint a krumplibogár.
felőlem jöhettek éhenkórászni, legalább lesz, aki összevágja a húst
tibike még csak-csak meg tudná oldani, de te messze vagy (szerencsére, beléd sokkal több kellene
) -
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
hehe, szombaton én is gyártok valami hasonlót. de inkább átmegyek a főzőcskés topikba, és ott kérdezősködök, mert zsenge vagyok a főzéshez.
ja, és jó étvégyat, a sok éhenkórásznak meg ne adj belőle
-
ngabor2
nagyúr
az egyetemi felvételihez és a bekerülési szinthez még egy kicsi: mikor én jelentkeztem egyetemre, vagyész szakra 115 pont volt a határ, nekem volt 117, tehát felvettek. tavaly, tavalyelőtt 72, mert az a minimum... beszélgettem oktatókkal, ki vannak bukva. csupa balfék jár oda, legfeljebb 1-2 értelmes emberrel találkoznak. ugyebár értelmes helyen a tanár választja magának (tapasztalat és/vagy mások beszámolója alapján) a szakdolgozóit. de 50 db selejtből hogy válasszon értelmesen? nem is érdekli a szak, be se jár előadásokra, 3. alkalommal veszi fel a laborgyakorlatot, mert az előző kettőre nem volt hangulata bejárni... az ilyenből milyen ''szakember'' lesz? mi még megbecsültük a tanárainkat, mert ők is megbecsültek minket, ha volt okuk rá (és szerencsére volt rá okuk). nekem már asszem az 5. félévben megvolt a témavezetőm... a másik 5 (pontosabban 6) félév alatt szép kerek szakdogát tudtam csinálni, sok értelmes munkával. viszont volt egy barátom, aki kb. 2 félév alatt, igen ritka bejárással csapott össze valamit... pontosabban a témavezető csapott neki össze valamit.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
csakhogy az ilyenek ''jogait'' védik a törvények. nem szabad pellengérre állíttani őket. pedig annak idején jól működött. meg a testi fenyítés. a börtön már nem olyan, mint régen volt, itt már gyakorlatilag olyan, mintha benn lakna egy helyen, minden megvan, csak épp ki nem mehet. no, ez aztán a büntetés...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
inkább szomorú... így próbáljon meg valaki segíteni. azokat kellett volna valami kellemes anyaggal pofánfújni (festékre gondolok, nem gázspray-re), akik rongáltak. nem mossák le magukról egy darabig, legközelebb meggondolják, hogy mit rongálnak meg...
-
ngabor2
nagyúr
itt szép csendesen elvonult a vihar, úgyhogy az 51 nap folytatódhat

-
ngabor2
nagyúr
debrecenben is kezd beborulni... de itt lassan, komótosan kezdi. nem tudom, megkockáztassam-e a szúnyogháló-vásárlást, vagy inkább halasszam? az utóbbi 10 percben is elég sokat sötétedett a helyzet, de most még csend van, és kissé nyomott, álló meleg.
-
ngabor2
nagyúr
amiért ''kitalálták'', hogy a papír alapúban a bélyegzés könnyen hamisítható, és különben is, milyen jó a műanyag kártya igazolvány. igaz, a fénykép pici, és fekete-fehér (ezt a fénykép beküldésekor nem közölték), de legalább jó drága. akinek az ''átlagnál'' sokkal sötétebb, vagy világosabb a bőre, az érdekesen mutat rajta. a szomszédban 2 testvér pl. ugyan úgy néz ki a diákon, élőben azért van elég sok különbség. csak hát egészen világos bőr, illetve szőkésbarna és vörös haj... a fényképen kb semmi különbség. és gondolom napsütötte országból tanulás címén idejövő emberkéket is érdekes dolog megkülönböztetni/azonosítani ilyen fénykép alapján...
a hologrammos matrica meg a másik vicc. akárki, aki egy kicsit is hamisítani akarja, megtalálja rá a módot. van egy pár hologrammos címkével ellátott termék, az ellenőr meg nem fogja vizslatni, hogy mi is van a címkén...
Agostino: ha a bolt szervíz is, akkor valszeg tudnak adni. ha nem, akkor szerintem bütykölős haverjaidtól tudsz kérni. ha az se megy... akkor kötöződrót/kábelkötegelő, mint a modderek elengedhetetlen kellékei...
mod: most mi a baj vele? mármint a kötöződróttal. a többször több helyre belinkelt egykori gépemet is az tartotta a ''házában'', pontosabban egy hullámpapíron, illetve az epián is az tartotta a hűtőt, amíg el nem adtam. jó dolog, de az ellen nem véd. -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
én a 14 év alatt arányaiban nem sokkal több kalajjal találkoztam. valóban nem lehet mindenre külön emberük, de nem is kell. ki kell nyalókázni egy fénymásolt lapot a bérletpénztár ablakába, oszt csókolom. esetleg minden évkezdéskor a newbie bejárókat figyelmeztetni.
és gyakorlatilag mindenben egyet értünk... akkor meg min vitatkozunk?
#1371: mert úgy ismersz te engem, aki bárkibe csak úgy beleköt. de ha ez lesz, akkor emberes kis flamewar lenne... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Agostino
üzenetére
á, ezen mi nem fogunk összeveszni. ahogy a főnököm monta egyszer: a gáborok különös emberek, ha valamit elterveznek, azt általában meg is valósítják. ezt nem csak rám értette, van egy másik gábor, akin nem bír kifogni. a rajtam kifogásról meg úgy tűnik, eleve letett
ennek én csak örülök, a többiek meg irigykednek 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
majdnem igazad van... de nem inkább az aktuális volánnak kellene az első pillanattól (!) kérni a szükséges papírokat? nem is az a baj tulajdonképpen, hogy a mostani kérte, hanem hogy a legelső nem. ha meg ez kéri, akkor meg ne vegye el a bérletet, mert ahoz viszont nincs joga. figyelmeztesse, de ne vegye el.
miért x év után egy sofőrtől, és ráadásul ilyen körülmények között kell megtudni?
nekünk helyközi bérletet csak ezen papír bemutatása után adtak, ráadásul csak arra a távra. -
ngabor2
nagyúr
az a baj, hogy az utazók (és akik elfelejtenek bérletet venni) nincsenek tisztába a szabályokkal. a valódi bliccelők viszont vagy tisztában vannak, vagy ők is a ''vagy lebukunk, vagy nem'' elvet követik.
ugyanis ha jegy nélkül utazol, akkor vagy helyszíni birság, vagy ad csekket, vagy leszállít. ha ez utóbbi, akkor viszont megszűnik a birságolhatóság, hisz nem utazol továb...
a személyit nem kérheti el, sőt, asszem a diáknak is csak az érvényességét ellenőrizheti. a címedet vagy elhiszi, vagy se. nem hatóság, tehát nem vagy köteles neki válaszolni. ha meg rendőrrel van, ő elkérheti a személyidet, de az adataidat 3. személynek nem adhatja ki...
valaki javjtson ki, ha tévedek, de ezesetben ismét a ló rosszabbik oldalán állunk, mert a szabálytalankodónak több esélye van, mint a szabályt betartatónak... -
ngabor2
nagyúr
de érdekes dolgokra képes a 8 bar nyomású nitrogén
itt ''szórakozok'' vele, oszloptöltés, meg egyéb játékok címszó alatt. -
ngabor2
nagyúr
válasz
zsiga667
üzenetére
fotózd le, küldd el, és akkor virtuálisan koccintunk

nekem is van egy pár doboz söröm, egy (eddig) bontatlan üveg martini, meg némi szamorodni édes, meg egy kis tömény (a jäger tegnap elfogyott, a kommerszet meg meg se fogom bontani). meg egy zsák gumicukor, ropi, meg minden egyéb nélkülözhetetlen kellék. no, igyunk, hogy könnyebb legyen hülyeséget beszélni
és különben is: gyere te debrecenbe, oszt iszunk.
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
á, vladdal nincs semmi baj. csak sokan nem ismerik a használati útmutatást. 2 pontot azért elárulok:
- sose ébreszd fel, és ébredés után ne akarj egyből kommunikálni vele.
súlyosbítás: a majonéz szó kiejtése is nem várt következményekkel jár, fizikai alkalmazása pedig... belegondolni is rossz.
- megfelelő mennyiségű sörrel egyszerűbben kezelhető. csak a megfelelő mennyiséget nehéz eltalálni. -
ngabor2
nagyúr
kerestem, de nem találtam közmondás topikot. de ez nem is baj. aki ezután akar nyitni, az utána kereshet a nagybani piacon új nicket

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
''minden napra egy bölcsesség''

akkor eszemben volt vagy 3 is, most csak a jól ismert (és nálunk igen gyakran előforduló ''könnyű más f@szával a csalánt verni'' ugrik be, de az előző témakörrel kapcsolatos is volt.)
közben aktualizáltam az aláírásomat is, ha valakit érdekel. ha nem érdekel senkit, akkor is aktualizáltam. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Dufresne
üzenetére
az megint más téma. ott meg nem illik zavarni az embert. erre is van mondás:
evő, alvó, b@szó embert ne zavarj!
nem, mégse, arra másik van, csak az nem jut eszembe.
megj.: még néhány ''pajzán népi mondás'' eszembejutott, de azokat inkább nem írom le.
Bash: engem meg se ismernének szakáll nélkül. utoljára bátyám esküvőjén voltam megborotválkozva, annak meg már 10 éve. -
ngabor2
nagyúr
én is kordában tartom a növekedést, szigorúan 1 cm/nap alatt van
jóval alatta.
valamikor régen én is borotválkoztam, csak miután rájöttem, hogy a 3 nap-1hét közötti borosta a gazdáját is szúrja, miközben az 1,5 cm-nél hosszabb szakáll mást se, azóta időnként lenyomom 18mm-esre, és annyi. most épp növesztem, mert... csak
ha megunom, ismét 18mm.
(amúgy tanult barátom szerint 2 dolog muszáj: meghalni meg szarni...) -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
én meg jól kitolok veled, még ritkábban írok bele
eddig se volt túl sűrű a bejegyzés, mert vagy nem bele illik, vagy nincs rá időm. tegnap is linuxot heggesztettem 11-ig (átmásolás után a totálisan más hardver ellenére majdnem minden ment).
attis: s/m játékokat nem szeressem...
-
ngabor2
nagyúr
nagy a pilledés továbbra is. ez nem baj, csak megjegyeztetm.
belenéztem a tükörbe... majdnem eltört
asszem meg kell fésülnöm az arcom, elég kusza bír lenni...
(ez se baj, csak ma ilyen megjegyzős hangulatban vagyok. és azt még nem is írtam, hogy 5 helyett 6-kor keltem. és a blogomat a kutya se olvassa, azért ide szemetelek.) -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
hol állítottam hülyeséget? legfeljebb félreérthető voltam, de amíg a wint teljesen fel nem tetted, addig nem igazán hagyta, hogy bármi komolyabbat tegyél vele. linux alatt ha fenn van az alap, onnantól kezdve, ha kedved szottyan, az x telepítése közben kimehetsz a netre, vagy zenét hallgathatsz.
amúgy meg elfogyott az rj45 csatlakozóm, úgyhogy nem tudom megcsinálni a patch-ből a crosslink kábelt. tehát ma is elmarad a másolás
mod: megtaláltam, csak ezt be kellett ahoz írnom... tapasztalat. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
miért ne látnátok? a linux telepítés nálam abból ál, hogy másolás, és a végén futtatok egy lilo-t. már be van állítva, mindössze egy másik gépre kerül. ez nem win, hogy amíg be nincs lőve pontosan arra a gépre, amin használva lesz, addig nem áll veled szóba...
ráadásul a fő gép az nincs leállítva (már 45 napja), és nem is tervezem ezt. most is fenn van a neten.
amúgy hiányolnál, ha nem látnál? -
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
majdnem... próbáltam a hálót életre kelteni 2 linux között, de csak elszúrni sikerült a netkapcsolatot. aztán megnéztem a crosslink kábelt... és kiderült, hogy patch kábel volt. így valóban nehéz...
de ma életre keltem, és telepítek (pontosabban átmásolom jó öreg sid-emet)
-
ngabor2
nagyúr
tudjátok, milyen idegesítő (már-már frusztráló) bír lenni, ha kiderül, hogy nem is ért az ember annyira valamihez, amiről azt gondolta?
a mai napig azt hittem, hogy úgy-ahogy be tudok lőni egy linuxot. aztán most kiderült, hogy igen, ha az a linux deb alapú. ha a legelső disztibúció (aka. slackware) származéka, akkor meg vagyok lőve.
ráadásul elég érdekes problémákkal terhelt disztribet sikerült feltenni (egymást kizáró hiányosságok), és a végén 3 óra szenvedés után kénytelen voltam feladni. a win legalább nagyjából egységes.
ez nem jelenti azt, hogy itthonról is repül a linux, csak egyszerűen sikerült (sajnos) még egy helyet találni, ahol a leírás ellenére nem használható (egyszerűen és kényelmesen). kegyetlen az élet.
(hogy ezt miért nem blogba írtam...) -
ngabor2
nagyúr
asszem ma már nem nagyon kellene ph-znom... azt utóbbi 2 órában többeknek sikerült a lelkébe belegázolnom. ez nem az én napom. ráadásul amit a melóhelyen akartam, az se igazán jött össze.
(megyek, eszek még egy kukackonzervet...
) -
ngabor2
nagyúr
megjöttem, és máris mehetek dolgozni. ez van...
-
ngabor2
nagyúr
de azon a gépen akkoris linux lesz. nem azért, mert a win szar, ezt nem mondom. hanem azért, mert nekem a linux jobban bejön, mint a win. ráadásul egy célhardvert kellene vezérelgetnie, amihez van linuxos driver is, tehát már ''csak'' a kinézetét kell megcsinálni.
az más téma, hogy az adatok végleges feldolgozása valszeg win alatt fog menni, de nem kínzom magam ezen a gépen xp-vel, vagy w98-cal (mivelhogy nincs szabad licenszem, és akkor már legyünk legálisak
) -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ez a gép nem fog vistát látni, az biztos. ennek több oka van:
cel A 366, 128MB sdrammal... lehet, hogy kicsit lassú lenne
ja, a vidkártya is valami savage 16 mb memmel.
másrészt nincs vistám, és ha rajtam múlik, nem is lesz egy darabig. ennek a gépnek is érdekes a története, majd alkalmasabb helyen elmondom. -
ngabor2
nagyúr
lustaságom kétségbeejtő...
ahoz is lusta vagyok, hogy összepakoljak egy gépet, amire linuxot akarok telepíteni. pedig aki ismer, az azt mondaná, hogy ilyen nincs.
mindenesetre az ebédlőt kifestettem, és 1 kg lisztből sütöttem sós palacsintát. lehet, hogy ebben fáradtam el?
Aktív témák
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós kamerák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(nem, nem szeretném
)

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pedig ma éjszaka tudtam is aludni, bár túl sötét volt így, hogy nem világít a gépemen és környékén vagy 10 led... meg az a megnyugtató duruzsolás is hiányzik, amit kelt a 4 vinyó.
jól meggondoltad?
). ma is elvétve leszek, más fogja a gépemet használni.
meg hogy éhen ne maradjak a nagy ivászat előtt