Hirdetés
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Skipp
senior tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Nade.. Ennyire nem vagyok kiferdülve magamból.
Erről jut eszembe, olvastam egyik nap Havasnak a Kurvaélet c. könyvét, vannak benne hímprostik is (hogy ezt a szép szót használjam). Csak annyit mondok rá, hogy fujjj
Racecam: kicsit kiborult a bili belül...
Próbálom vb meccsekkel meg f1gyel takarni a bajaimat, de csak időlegesen megy... -
na, hazaértem!
Jelentem, Berlin egy mediterrán vidék Pesthez képest, legalább 10 fokkal melegebb volt ott...
és kurvajó hangulat volt a városban, a hülye németek nyertek egy meccset, és utána karnevált rendeztek....
és mindenki azt kiabálja, hogy dóóójcslánd, finálé in berlin!
persze a finálé ott lesz,
csak nem ők fogják játszani...
de a legviccesebb az volt, hogy hazafelé a német-cseh-határon kb. félkilométes kocsisor állt, ami olyan 40-45 perc sorbanállást jelentett.
Én ilyen, mióta EU van, EU-s belső határokon még nem láttam.
És, hogy miért? Mert a határőrök meccset néztek...
-
Racecam
nagyúr
Mi ez az eszméletlen pangás?

Mindenki buliban van? -
Racecam
nagyúr
Tiv hol a bánatban vagy?

-
VladimirR
nagyúr
-
Lortech
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ehh, most lebuktam, hogy nem követem figyelemmel PH!-s fejlesztéseid.

Ezúton is.
Tehát egy telepítőprog. kéne neked, ami kiolvassa az opera könyvtár elérési útját, és a verziót a regisztrációs adatbázisból, majd felülírja a megfelelő helyen a megfelelő verziójú fájlt? Vagy miben látod a megoldást?
szerk
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
ilyenet
de ilyenet tudok en is (Bovebben: [link] innen => Bovebben: [link])
nekem valami olyan kellene, amivel egyszeruen tudja barki megoldani maganak, hogy bekeruljon a menupont a bongeszojebe
opera alatt ez ugy mukodik, hogy vagy lecsereli az egesz ini-t az enyemre (verziok kozti elteres, sajat beallitasok elvesztese), vagy beleirja sajat maganak (user error)
de operanal ugyanigy szopas van akkor is, ha a jobb felso lkeresojet akarom ovuiteni, mert az is ini-bol megy
bugroka (mozilla) legalabb ez utobbiban segiti a programozot
ie alatt igaz registry-modositas szukseges, de ez a user reszerol annyi, hogy rabok kettot a letoltott .reg file-ra
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
És még jogdíjjat sem kérünk tőled

Az a másik baj hogy:
1: más gépénél nem akarok telepíteni semmit, főleg nem olyasmi ami látványos
2: sokszor vagyok olyan gépnél ahol csak rendszergizdáknak van joguk csinálni ilyesmit.
szerk: nem neked akart menni ngabor
szerk2: na tessék
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ie alatt egy klikk a letoltes, egy masik a telepites, es mar megy is (ott meg ket klikk a megtekintes)
a masik ket ''nagy'' bongeszo alatt ettol valamivel komplikaltabb, de van hozzaja readme
Bovebben: [link]
szerk.: ha ie, akkor nem szoszoles, csak ket klikk (letolt, telepit)
[Szerkesztve] -
-
föccer
nagyúr

Én is akarok Szerkesztve felirat nélkül szerkeszteni...
És akkor senki nem jönne rá, hogy minden hsz-emt javítottam..
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
de azon a gépen akkoris linux lesz. nem azért, mert a win szar, ezt nem mondom. hanem azért, mert nekem a linux jobban bejön, mint a win. ráadásul egy célhardvert kellene vezérelgetnie, amihez van linuxos driver is, tehát már ''csak'' a kinézetét kell megcsinálni.
az más téma, hogy az adatok végleges feldolgozása valszeg win alatt fog menni, de nem kínzom magam ezen a gépen xp-vel, vagy w98-cal (mivelhogy nincs szabad licenszem, és akkor már legyünk legálisak
) -
tildy
nagyúr
Elmondaná nekem valaki mire valók az american express kártyák? Anno volt, de az full olyan hitelkártya volt, hogy nem nagyon mehettem pozitív egyenlegbe... Na msot meg ugye már nem lehetek junioros ügyfél , erre az otp kiküldött egy blue american kártyát...
Basszus erre kapom a fizum, meg midnen hülyeség, én emg eddig abban a hitben voltam, hogy az AmEx csak ''hitelkártya'' lehet, olyan, mint amiről fentebb írtam.,..
erre meg most kiküldték ezt az átlátszó izét, még mágnescsíkot sem látok rajta..![[kép] [kép]](https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/pic/Amex_blue.jpg)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ez a gép nem fog vistát látni, az biztos. ennek több oka van:
cel A 366, 128MB sdrammal... lehet, hogy kicsit lassú lenne
ja, a vidkártya is valami savage 16 mb memmel.
másrészt nincs vistám, és ha rajtam múlik, nem is lesz egy darabig. ennek a gépnek is érdekes a története, majd alkalmasabb helyen elmondom. -
Agostino
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Üdv.
Köszi a linket, megoldottam. Csak felnéztem egy kicsikét, mi a helyzet a fronton, és máris merülök vissza a GULAGokhoz. : ))
GULAG - mert megérdemlem. XD -
parandroid
félisten
-
zsiga667
addikt
-
Agostino
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Igazad van, ez lenne a legjárhatóbb út, sőt valszeg az is lesz, de mivel még vagy 15 oldal szovjet törit kell ma megtanulnom, hogy a kijelölt mennyiséget tartsam, minden egyes perc számít szinte, és excellel nekem legalább 15 min mire összeszerencsétlenkedek egy valamire való naptárat. : /
-
Agostino
addikt
Üdv.
Valaki tudna adni egy linket, amin egy normál 2006os júniusi naptárat találok, jó nagy üres rublikállal, amibe írni tudok? Röhej, hogy van visnu, zsidó, istentudja milyen retek naptár még, de egy normálisat nem találok, ami jó nagy, és június hónapját, egy A4es lapra kinyomhatom....help pls.... -
ngabor2
nagyúr
lustaságom kétségbeejtő...
ahoz is lusta vagyok, hogy összepakoljak egy gépet, amire linuxot akarok telepíteni. pedig aki ismer, az azt mondaná, hogy ilyen nincs.
mindenesetre az ebédlőt kifestettem, és 1 kg lisztből sütöttem sós palacsintát. lehet, hogy ebben fáradtam el? -
KrAt
veterán
Sziasztok srácok!
Nem tudjátok, hogy lesz-e valamikor old-timer autókiállítás, vagy ilyesmi?
Faterral épp beszélgettünk, és szóba jött, hogy jó lenne vmi ilyesmire elmenni
Ha valaki tudja, akkor ne tartsa magában
Üdv: Atesz -
Kokkantas
senior tag
Mindenki focit néz? Nagy a pangás.
-
piqla
őstag
böff, ez finom volt.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI!
Gondolod nem probaltam???:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
hi!
Sot nem tok mentei a kedvecnek koze!!!
leci vki aga vissza a hozzaferesi jogomat a adabazis megfelelo sorahoz!!!!:- )))
udv
neduddki
mod: jelentem oera latt van irasi jogoma kedvecnekhez de olvasasi nincs!!!:- )))
Sot jeletnem ie alatt is hasonlo a hejjzet:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
HI!
Egy nyakherrepakoast javallok...
amugy a neduddki, udv, hi! most mar megy /nehenay honapja, remelm meg mindig/ de elotte ''erdeeks'' modon hogy hogy nem nem muxott:- (((
es mivel halvay lil akodom nicns hogy eppen a meglevo 5-on tul eppen hol rofogtem hozza, ezet a sok eteme nincs a sajat hozzasozlasim megtallasank a keresoben:- (((
Redant keresoje volt az igazi, de leszokta rola a multkoir lealllas miatt esd azot asem nesztem...
udv
neduddki
mod: meg aajvvaltod elott megvsinaltam:- ))) ennyi otletem nekem is volt:- ))) de sajna nem , ming aujrkaom az operat hath acsak elcsesztek vmit az ithhoniak , kepesek itt mindnere: - )))
mod: sajna az udv se hozza ki mindet, ezek utan kerdes hogy a tobbire valo kereses megagya a valso dogot??? vagy tenyleg elnyel dogoket akereseo es akkor lasssan nem kell lebaszni a uj totyik inditokat hogy mirt nem a kereseot hasnzlata:- (((
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
bar (szokas szerint) nem ertem 100%-ig, hogy mit is szeretnel, ha magadra akarsz keresni, ird be a gyorskeresobe, hogy &fuser=neduddki, es akkor kidobja az adott topic-on beluli hozzaszolasaidat => Bovebben: [link]
ugyanigy meg tudod keresni sajat topicjaidat is => Bovebben: [link], de ezt akar a kibovitett ph! keresoben is megteheted => Bovebben: [link]
ha valaki felajanl erte egy sort, meg ma megcsinalom, hogy mukodjon rendesen az utf8 a keresomben ;)
szerk.: 8.52-vel is jo, megvannak a kedvencek - kukik torlese megvolt?
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
8.54, miota az egyik beta megszopatott azot ane operabetazok:- ((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Hat sajna en most eppen oerazok inen eltunt nyom nelku:- (((
pedig miota loszart nem er a kereso csak ez volt.
amugy keresorol annyit hogy nem is ojj regtas lehet rakeresni totyikon belul a neduddki-re ill az udv-re, mert aszt vmejjik etlemes kiszedte a kereshetoek kozul, sot mas nevek is kinn voltak:- (((( ez utan erdeklodte volna Panther-nel, e nagy kussban van,. vagy leagllabsi en nem tlaltam meg, hogy valszolt volna...
szoval ugy mint keresok az elmult par evben tejjesne hasznalhaatlan, volt, ez az utobbi idoben valtozott meg /vegre:- )))/
udv
neduddki
mod: Deknuikusok es buheralo Hazigizdak!: jeleznem ff alatt meg van, ugy tunik sikerutl osszehozni egy kodot ami opera alatt nem muxik: - ((( gondolom jelzem:- )))
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
''Tényleg, ilyen helyesírással, te hogy használsz keresőt?''
neduddmeg -
válasz
parandroid
üzenetére
Szerinted használ?
Az OT szinte mindig szem előtt van a többi meg vagy érdekli vagy nem. 
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Az ok valószínűleg ez: [link]. De ilyen esetekben mindenképpen érdemes benézni a Bugok az új Ph! motorban ([link]) topikba, hátha ott van már a válasz és a magyarázat, no meg el is lehet mesélni, hogy mi történt, ha esetleg még nem lenne róla szó.
Tényleg, ilyen helyesírással, te hogy használsz keresőt?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
Loretto
veterán
Meglepődtem a sáfrány árán. Ez a kb 4,5 euro/g húzósnak tűnik.
-
ngabor2
nagyúr
debrecenben ma és holnap pulykanapok vannak. a főtéren sütés-főzés van, olyan illatok terjengenek, hogy reggeli után egyből éhes lettem

aki teheti, látogasson ki. -
válasz
twollah
üzenetére
2. Hogyan erzed magas a koltozest kovetoen?
Szarul, mert ráment a hétvégém. De a szép tiszta új hely javít egy kicsit hangulatomon.
3. Milyen motivaciokat erzel magadban? (Ha nincs mire lenne szukseged ehhez?)
Szakmai kihívás.
4. Sorold fel e pozitivumokat es negativumokat a munkadat tekintve.
- Kevés a fizu
+ Ilyen nem létezik
5. Mennyi idot toltesz el tenyleges munkaval?
Amennyit nagyon muszály.
6. Egyeb javaslataid.
Kevesebb munka több fizu, illtve minén távolabb legyen a főnök.
-
twollah
nagyúr
Erre most mit irjak?
Minden franko, es nagyon tetszik stb?
Ha tul lelkesnek tunok az nagyon atlatszo lenne.
Ha tul negativ akkor azzal sajat magam alatt vagom a fat.
Hogyan tudnam a kest ugy a fonok oldalaba allitani, hogy meg oruljon is neki?
Napalm Death ''Twist the knife (slowly)'' -
twollah
nagyúr
''Kedvenc'' fonokunk fizetes utan a kovetkezo kerdoivvel lepett meg minket:
A dolt betus szoveg az en azonnali kommentarom ami akkor szinte azonnal beugrott
Kerdoiv
Munkatarsaink elkotelezettsegenek felmerese adatelemzes celjabol.
WFT!?!?[/L]
1. Nev, szuletesi hely, datum.
Ez meg megy...
2. Hogyan erzed magas a koltozest kovetoen? (Biztonsagban erzed-e magad, erzel-e elkotelezettseget a ceggel szemben, stb)
Buzi-e vagy?
3. Milyen motivaciokat erzel magadban? (Ha nincs mire lenne szukseged ehhez?)
Minden reggel remegve rohanok be, hogy dolgozhassak! Bazeeeeeeeeeeee!
4. Sorold fel e pozitivumokat es negativumokat a munkadat tekintve.
Hat igen vagy egy agyhalott fonokunk aki ilyen allatsagokkal basztat minket. Ez nem eleg negativum?
5. Mennyi idot toltesz el tenyleges munkaval?
8 orabol 9et! Mit tudom en! Neked az lenne a legjobb ha bentlakasos lenne a nyomda gec!
6. Egyeb javaslataid.
A fonok mongyon le! -
KMan
őstag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Adidas egyetlen jo modellje a Libero II, amelyik feher-kek mintas. Libero I is jo volt (fekete feher) az osztrak. Manado I, Manado II es Manado III vlami kalap sz*r, Copa Mundial es Mundial Goal is. Ha jol emlekszem az utobbi a kenguru bor. Samba viszonylag jol birja.
Anno vettem egy cipot naluk es havonta vitem vissza, mert mindig szetszakadtak es gariba csereltek. Ez igy ment 2 evig, amig a Libero II vegre birta, egy eve hasznalom, mar nem olyan rendszeresen. Szerintem ha 20 ciponel kevesebbem volt, hazudok. Manadokbol volt vagy 8.
-
Kokkantas
senior tag
Eszembejutott a ovis és alsós kor, amikor még nemvolt semmi komoly az életben, de jó is volt. És a régi kira édességek. áááá de jólenne megint olyan kicsinek lenni.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Nem bírom ki
Erre volt is mondóka: Ronald Reagen Donald rágót rágott régen. Vagy: Ronald Reagen Rex rágót rágott régen. Merhogy olyan is volt. És az melyik volt amiben már akkor is műtetkó volt? Megnyaltam a kezem, rányomtam, és voilá. Valami marslakós volt, de szintén nyugatról asszem.... Beszartok, ennek még megvan a zacskója, most kapartam elő a körzőtokba, a belseje alá van rejtve, tudtam hogy el kell tennem, egyszer jól jön
Na előszedtem : Pilly +Tattoo Strawberry Bubble Gum és Köln, W-Germany a származási hely. Ezt németből kaptam asszem.
mod: Tényleg, a Donald is tetkós volt..
Most aztán sipirc aludnom
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hello Leo! Télen nyáron csakis Leót! Helló Leo!
Az oroszlános reklámfilm meg megy a fejemben
mod: Turbo rágó már a kapitalista szenny beszüremkedése volt a nemsokkal rákövetkező Alf+Knight Rider rágóval együtt(megvolt a teljes sorozat) igaz hogy a Turbot Törökhonban gyártották
Legközelebb a régi jó rajzfilmekről nosztalgiázom egyet
Na télleg elhúzok
Már hét perce szerkesztgetem ugyanezt a hsz-t, nem 5 perec az időkorlát?
(Perecről jut eszembe a Pattinka
)
[Szerkesztve] -
Turbo rágó
meg a nyelvet megfogó nyalóka 
Aktív témák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Torrent meghívó kunyeráló
- GTA VI
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Erről jut eszembe, olvastam egyik nap Havasnak a Kurvaélet c. könyvét, vannak benne hímprostik is (hogy ezt a szép szót használjam). Csak annyit mondok rá, hogy fujjj
Próbálom vb meccsekkel meg f1gyel takarni a bajaimat, de csak időlegesen megy...

(remélem jól emléxek a nevére)

Ezúton is.

Köszönhetően a sok hüle sorozatnak. Remélem a 2 húgom nemlesz hüpi.